pliktras1234 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε slurpo όταν ενδιαφέρθηκες να αγοράσεις το όργανο μήπως σου είπε ότι θα σου βάλει ήχους ?? γιατί από ότι ξέρω τα ανοίγουν τα όργανα και περνάνε λίγους ήχους και διάφορα άλλα για τα ελληνικά δεδομένα. Μήπως ο άνθρωπος τα ετοίμασε και το ξανά σφράγισε μην τον αποπαίρνουμε κιόλας ορισμένοι βέβαια τα λέω αυτά χωρίς καν να το ξέρω, μπορεί να έχετε και δίκιο αλλά δεν παίρνω κανενός το μέρος. Γι αυτόν ακριβός το λόγω apos το κάνουν πολλά μαγαζιά γιατί οι Ιταλοί και οι Ιάπωνες δεν έχουν βιολιά ζουρνάδες κτλ. Χαχχαχαχχαχα yameth με πρόλαβες. Ταυτόχρονα τα γράψαμε τα post. Και εγώ αυτό συμπεραίνω εν τέλι.
slurpo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Eυχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση και τις πολυτιμες συμβουλες σας. Καταφερα απο το manual να επαναφερω στο οργανο ολα τα factory presets και να διαγραφτουν οι υπολοιποι λαικοι ηχοι και ειναι σαν να εχω διαφορετικο οργανο....! Τωρα οσον αφορα για το προβλημα που παρουσιαστηκε και για να ειμαι δικαιος το παλικαρι ο αντωνης και εξυπηρετικος ηταν και φιλικος και γενικοτερα πολυ καλος στη δουλεια του,και εκτος αυτο το οργανο το παρηγγειλα στη 1 το μεσημερι και το πηρα στις 5 το ιδιο απογευμα οποτε μαλλον απο τα bon εγινε οτι εγινε. Α για να μην ειμαστε καχυποπτοι θα συμφωνησω με τον pliktra1234 και τον yameth,πιθανοτατα επειδη το synth ερχεται ελλαδα να του βαζουν πακετο λαικων ηχων,βεβαια εγω δεν ζητησα κατι αλλα τι να κανουμε,αφου το ανεστησα..... :)
kerkiras Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μα δεν υποτίθεται ότι ένα καινούριο όργανο είναι σφραγισμένο στο κουτί του και δεν έχει ανοιχτεί ποτε από κανέναν αντιπρόσωπο ή καταστηματάρχη στην Ελλάδα; Ειλικρινά πάντως πρώτη φορά ακούω να πέρνει κάποιος "καινούριο" όργανο στα χέρια του χώρις τους Preset ήχους.
X-minor Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για μένα όπως και να'χει είναι απαράδεκτο! Είναι σαν να παίρνεις Gibson και να σου βάζουν αυτόματα EMG επειδή παίζει να παίξεις και metal!
edessaios Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά και εγώ όταν πήρα το korg pa50 απο εδώ Ελλάδα ήταν ανοιγμένο και είχαν βάλει λαικούς ήχους.Φαινόταν βέβαια ότι δεν είχε παιχτεί,αλλά γιατί να το ανοίξουν δηλαδή δεν το κατάλαβα?Απλά επιδή δεν γνώριζα και πολλά τότε δεν ασχολήθηκα ιδαίτερα...
Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2008 επισης πολλα μαγαζια ανοιγουν καποια μηχανηματα πριν τα δωσουν και ψιλοτσεκαρουν οτι ολα δουλευουν ενταξει.. YouTube | Instagram
filippas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2008 για να μην ειμαστε καχυποπτοι θα συμφωνησω με τον pliktra1234 και τον yameth,πιθανοτατα επειδη το synth ερχεται ελλαδα να του βαζουν πακετο λαικων ηχωνΠαίζουν και αλλά ήδη μουσικής φίλε slurpo… διάβασα εδώ στο forum παλιότερα πλήκτρας αγόρασε όργανο που σε δυο εβδομάδες το πήγε πίσω χάνοντας 200-300ευρο….και λέω εγώ ??? αυτός ο μαγαζάτορας το πούλησε για μεταχειρισμένο η για καινούργιο για {2}φορά αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτή την συζήτηση τέλος καλό όλα καλά καλορίζικο φίλε slurpo :)
kisto Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2008 παιδια εγω πιστευω οτι παιζουν μεταχειρισμενα σε καταστηματα κ τα πλασαρουν ως καινουργια ! πηγα στην ομονοια στο corner κ τον ρωτησα ποσο το εχεις το κοργ πα 800 κ μου λεει εχω ενα μου λεει ..με 3 χρονια εγγυηση στην ζελατινα του 2200 ... αλλα παραξενευτικα διοτι λεω τι μου λεει ..τωρα.. γιατι μου λεει στην ζελατινα του κ τετοια..αφου για καινουργιο τον ρωταο..κ τελικα πηγα κ το πηρα απ το διαμαντοπουλο 2000 ευρω κ μπροστα μου ο ανθρωπος το παραγγειλε απ το Bon studio το οποιο το πουλαει ..2250...:P παντως το πηρα το οργανακι στο κουτι του με την μυρωδια του εργοστασιου!:)
boody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 κ μπροστα μου ο ανθρωπος το παραγγειλε απ το Bon studio το οποιο το πουλαει ..2250...:P ετσι πρεπει να πουλαει το Bon , ακριβοτερα για να μην ανταγωνιζεται τα μαγαζια που πουλανε τα μηχανηματα του , μην παραξενευεσαι , και μην το βρισκεις ως προσον ενος μαγαζιου το α εχει φθηνοτερη τιμη απο το bon . επισης αυτο που λες παραπανω με την ζελατινα , ενταξει, δεν ειναι και αποδειξη οτι κυκλοφορουν μεταχειρισμενα . πχ εμενα με παραξενευει παντα η εκφραση των αντιπροσωπειων " με το κλειδι στο χερι" . http://the-boody.blogspot.com/
X-minor Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 ετσι πρεπει να πουλαει το Bon , ακριβοτερα για να μην ανταγωνιζεται τα μαγαζια που πουλανε τα μηχανηματα του , μην παραξενευεσαι , και μην το βρισκεις ως προσον ενος μαγαζιου το α εχει φθηνοτερη τιμη απο το bon . επισης αυτο που λες παραπανω με την ζελατινα , ενταξει, δεν ειναι και αποδειξη οτι κυκλοφορουν μεταχειρισμενα . πχ εμενα με παραξενευει παντα η εκφραση των αντιπροσωπειων " με το κλειδι στο χερι" . Σε περίπτωση οργάνου, "με τα ποτενσιόμετρα στη θέση τους". ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση