Superfunk Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ "ΝΕΑ" ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΣΤ. ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ η ΜΗ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΣΒΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. Αλλωστε στον χωρο των αγγελιων ΔΕΝ προβλεπεται χωρος για τετοιες συναλλαγες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
playloud Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Zitao ysithreio gia madonna se lwgiki timh (h oxi?) Ο ξαδερφος :) Γεια σου ρε Νικο Make me fries...
trigga Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσα μπουτια θες να βλεπεις με μια ματια?Εχω διαβαθμισμένα ανα μπούτι εισητήρια.Μήπως ξέρει και τπτ ο boody?
fatalv Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτέλους!! Επιτέλους!! ::) Βρέθηκε ένας χριστιανός να μιλήσει εδώ μέσα...Τα μπράβο μου επίσης στο Νίκο (Superfunk)... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πωλούνται εισιτήρια για τη συναυλία των REM. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
spy Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 mscmkr, με πρόλαβες για εκατοστά δευτερολέπτου... ;D ;D ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Τα μεγάλα πνεύματα... (θέλουν και επιδέξιους κ*λους) ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ απολύτως. Θα έχω κι εγώ το νου μου. Το μονο που με προβληματίζει: Να τις σβήνω αμέσως ή να κάνουμε λίγο πλάκα πρώτα? ;D Playloud θα πάμε madonna?
boody Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα μη με ανακατευεις με τετοια παλιο-τριγκοπουλο :) :) http://the-boody.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση