Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία και η NASA τι σχέση έχει με το αν έχει στίχους ή όχι; Επίσης, αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμένει ότι δεν έχει στίχους, τι το βασανίζουμε εμείς; Τουλάχιστον ο κάθε ο ακροατής έχει την δική του οπτική και αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι έχει στίχους τότε μεγειά του με χαρά του αλλα δε χρειάζεται να πείσει και όλους τους υπόλοιπους πέρι αυτού. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
harisexp Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 τουλάχιστον eye,μπορείς να προσφέρεις και λίγο παιδεία γιατί ο φίλος πάνω μπορεί να είναι έφηβος,και να τον έχει κυριέψει η μυθωδία.. Εχεις δικιο να μου προσφερει λιγη παιδεια ο Wow! αφου ειναι ο πιο καταληλος. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
harisexp Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία και η NASA τι σχέση έχει με το αν έχει στίχους ή όχι; Επίσης, αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμένει ότι δεν έχει στίχους, τι το βασανίζουμε εμείς; Τουλάχιστον ο κάθε ο ακροατής έχει την δική του οπτική και αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι έχει στίχους τότε μεγειά του με χαρά του αλλα δε χρειάζεται να πείσει και όλους τους υπόλοιπους πέρι αυτού. Ελπιζω οτι δεν αναφερεσαι σε μενα γιατι δεν προσπαθω να πεισω κανεναν απλως ειδα ενα βιντεο και εκρινα οτι ειναι αξιολογο θεμα για σχολιασμο. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
giannis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Nothing To Fear harris [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=nIOHYcqWfew&feature=related
trolley Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μου λες ωρέ harisexp, για ποιο λόγο μου επιτίθεσαι; Έγραψα εγώ κάτι για εσένα; Εγώ σχολίασα τον παν-ηλίθιο που έφτιαξε αυτό το βίντεο. Τόσο πολύ τον πίστεψες, ώστε τις προσβολές προς αυτόν τις αντιλαμβάνεσαι ως προσβολές προς εσένα; Δε φτάνει που επέλεξες αυτή την ακατανόμαστη σαχλαμάρα για να μας την δείξεις και να την συζητήσουμε, μου τη λες κιόλας; Δεν είμαστε καλά... Mea Culpa
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό: Ωραία και η NASA τι σχέση έχει με το αν έχει στίχους ή όχι; Είναι ερώτηση σε σένα που γράφεις: Να σου πω... για το ρεβυθι δεν ξερω, το σιγουρο ομως ειναι οτι την ολη διοργανωση την χρηματοδοτησε η ΝΑΣΑ και μαλιστα την ωρα της αποστολης στον Αρη. που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Όσο για το: Επίσης, αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμένει ότι δεν έχει στίχους, τι το βασανίζουμε εμείς; Τουλάχιστον ο κάθε ο ακροατής έχει την δική του οπτική και αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι έχει στίχους τότε μεγειά του με χαρά του αλλα δε χρειάζεται να πείσει και όλους τους υπόλοιπους πέρι αυτού. Είναι γενικό με αφορμή αυτό που κάνεις. Είδες κάτι αμφιβόλου περιεχομένου και είπες να το μεταδώσεις. Ε λοιπόν οι mods πολύ απλά επεσήμαναν με τον μοναδικό τους τρόπο ότι έχουν βαρεθεί να βλέπουν αυτές τις χαλαρές αναμεταδόσεις συνωμοσιολογίας, που δεν αξίζουν προσοχής και σκέψης εδώ που τα λέμε ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
giannis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 +1,harisexp,αν θέλεις να μάθεις για το συγκεκριμένο θέμα μπες στο φόρουμ του εσωτερικά..
harisexp Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 DEPECHE MODE .+ 1000 Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΖΗ- ΤΩΗ ΜΑ-Λ-ΑΚΙ- Α (ξαφνικά αισθάνομαι -για πρώτη φορά στη ζωή μου- υπέρμαχος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας). εαν καποιος αλλος ειχε γραψει ενα παρομοιο ποστ θα του ειχες ριξει κανα -5 στο καρμα.... αλλα εσυ ο ενας κ μοναδικος μοντ...... οπως ειπες Το κάρμα είναι ένας δείκτης για το κατά πόσον πρέπει να σε παίρνουμε σοβαρά, κατά πόσο συμβάλλεις στη διατήρηση ενός επιπέδου και ποιότητας για τις πληροφορίες που παρέχονται - είναι ένας δείκτης της φήμης σου στο φόρουμ. εαν μπορουσα θα σου ειχα ριξει -700000000 Επίσης, αν ο ίδιος ο καλλιτέχνης επιμένει ότι δεν έχει στίχους, τι το βασανίζουμε εμείς; Τουλάχιστον ο κάθε ο ακροατής έχει την δική του οπτική και αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι έχει στίχους τότε μεγειά του με χαρά του αλλα δε χρειάζεται να πείσει και όλους τους υπόλοιπους πέρι αυτού. +2112 A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
giannis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2008 πόσο ρε φιλε μου μπορεί να σου επηρεάσει την ζωή σου αυτό το karma του σεβαστού noiz,υποθέτω καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση