Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κυκλοφόρησε ΔΩΡΕΑΝ expansion για το korg m3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το site της εταιρίας.

Έχει update με νέα πρόσθετα χαρ/κά σε sequenser,KARMA v2.2 , effects(700 effects), νέοι ήχοι που γίνονται συνολικά 1,216 programs και 416 combis (αρκεί να έχετε πρόσθετη μνήμη αλλιώς κάθε φορά φορτώνουμε ενα από τα 3 νεα expansion) και αρκετά άλλα...Τα λέει όλα αναλυτκά στο site...Τις τελευταίες 4 ώρες δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το όργανο...Κάνω ένα διάλλειμα,γράφω το post μου(!) και πάω να συνεχίσω......

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ! ! ! ! ! !

Δημοσιευμένο

Κυκλοφόρησε ΔΩΡΕΑΝ expansion για το korg m3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το site της εταιρίας.

Έχει update με νέα πρόσθετα χαρ/κά σε sequenser,KARMA v2.2 , effects(700 effects), νέοι ήχοι που γίνονται συνολικά 1,216 programs και 416 combis (αρκεί να έχετε πρόσθετη μνήμη αλλιώς κάθε φορά φορτώνουμε ενα από τα 3 νεα expansion) και αρκετά άλλα...Τα λέει όλα αναλυτκά στο site...Τις τελευταίες 4 ώρες δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το όργανο...Κάνω ένα διάλλειμα,γράφω το post μου(!) και πάω να συνεχίσω......

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ! ! ! ! ! !

To κατέβασα και εγω πριν μερικές μερες, πραγματικά εξαιρετική δουλειά απο την Korg, ξερει να  υποστηρίζει τα μοντελα της, και σε κάθε update  το κάνει καλύτερο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...