whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 φιλαρακι παρε μια prs sc 245 να πιασουν τα λεφτα σου τοπο 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
spy Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 φιλαρακι παρε μια prs sc 245 να πιασουν τα λεφτα σου τοπο 8) Έχεις παίξει; Για λέγε εντυπώσεις...
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις παίξει; Για λέγε εντυπώσεις... σκοτωνει το'γαλειο ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Warhead Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Explorer ψάχνει το παιδί...!
whiteNoise Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Explorer ψάχνει το παιδί...! σταματα...προσπαθω να τον αποπροσανατολισω....και εγω explorer ψαχνω αλλα δεν θελω να γινουμε πολλοι.. :P παντως πλακα πλακα αυτη η sc ειναι ονειρο και τα offtopic ειναι η νοστιμια του νιοζ!!! ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
ramboaristos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 και εγς εχς παιξει με prs. οχι με το ιδιο μοντελο ομως. δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι σιγουρα οι καλυτερες κιθαρες. τετοιο μπρατσο, δεν βρισκεις ευκολα. αν και με πορονουν οι εχπλορερ, σκεφτομαι να παρω epiphone explorer korina, ti lete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση