giannis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν φιλε pascal η αλχημεία νομίζω ότι τελειωσε,σ`ευχαριστώ για το όμορφο σόλο σου.. το ριχνω
pascal Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραιότατο και του άλλαξες τα φώτα! Για μοχίτα, ξαναμένα λικνιστά θηλυκά πωπουδάκια και στρομποφώτα. Μερσί! ("aspire to inspire" που λένε και στο χωριό μου :P)
giannis Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2008 το μέθυσα να ιπoύμε το κομμάτι :-)
elavd Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο το θέμα, αλλά πάλι θα σε "μαλώσω" με την πολύ μουντάδα που χρησιμοποιείς στον ήχο σου... Θα το προτιμούσα λίγο πιο διαυγές...Ηχητικά μου ακούγεται λίγο μπουκωμένο... Ακούγοντας την πολύ ωραία παρέμβαση του giannis, μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό μου αυτό το CD (που έχω πολύ καιρό να ακούσω και θα βάλω αμέσως τώρα να παίξει!): http://www.amazon.com/Sacred-Spirit-II-Culture-Clash/dp/B0000081VF ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση