chrizos_643 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια,μπορει καποιος να με βοηθησει,πως μπορω να ηχογραφησω την φωνη μου και να την εισαγω σε ενα μιξαρισμα ετοιμο. . πιο προγραμμα μπορει να το κανει αφτο,δεν εχω εξοπλισμο απλα μοωο το ηλεκτρονικο υπολιγιστη μου. sychologic problems
tzelkos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχην θέλεις μικρόφωνο,πυκνωτικό κατα προτίμηση.προενισχυτή,εκτός αν έχει πανω η καρτα ήχου,που κι αυτή χρειάζεται και ένα προγραμματάκι π.χ wavelab και είσαι έτοιμος!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 chrizos_643, αν δεν σε βοήθησε η απάντηση που (ευγενικότατα) έδωσε ο tzelkos, τότε θα πρέπει να δουλέψεις λίγο με την ερώτησή σου, με τις πληροφορίες που δίνεις και τον τρόπο που τη θέτεις. :) Πες μας, ποιές είναι οι απαιτήσεις, τι είναι αυτο το "έτοιμο μιξάρισμα", αν έχεις κάποιο μικρόφωνο, αν δυνητικά θα ενδιαφερόσουν να πληρώσεις λίγες ώρες studio και να ξεμπερδεύεις κλπ. :)
chrizos_643 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2008 ελα παιδια οκ,μου βρηκατε τη λυση,σας ευχαριστω πολυ. sychologic problems
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση