bassaddicted Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η αληθεια ειναι παιδια πως νομιζα πως δινει 30 βατ ο ενισχυτης....τελικα καταναλωνει 30 βατ....Ουσιαστηκα ηθελα να κανω μια μοντιφα σε κατι...μουσικο να ειναι και οτι ναναι....αλλα τελικα μαπα...:(:(
bassaddicted Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 αλλα ακομη και ετσι,λετε να σηκωσει ενα μεγαφωνακι ακομα????????
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 .Θα μας βοηθουσες τα μαλατα μαλα αν μας ελεγες βεβαια και ΠΟΙΟΝ ενισχυτη εχεις. Γουστάρω!!! ;D ;D αλλα ακομη και ετσι,λετε να σηκωσει ενα μεγαφωνακι ακομα?? Τι εννοείς ένα ακόμα???? Επίσης, προσωπικά σε έναν ενισχυτή τέτοιου wattage και transistor δεν βρίσκω τον λόγο να αγοράσεις μεγάφωνο μιας και οι διαφορές δεν θα είναι και τρομερές,τουλαχιστον όχι ανάλογες των χρημάτων, μιας και δεν είναι ένας λαμπάτος ή τέλος πάντων ένας ενισχυτής με ιδιαίτερο ήχο τον οποίο περοιρίχει το μεγάφωνο. ;) Αν έχω καταλάβει απλά καίγεσαι να πειραματιστείς με μία αλλαγή στον ενισχυτή σου??? :) ..but the sun is eclipsed by the moon...
bassaddicted Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεισ καταλαβει σωστα ναι:):):)...Καιγομαι να πειραξω κατι και να το αλλαξω...αλλα αν ειναι να δωσω τσαμπα λευτα αστο ενταξει:):):)... Ευχαριστω :)
Sozos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ο ανθρωπος είδε οτί το μεγάφωνο είναι 15 βατ και ο ενισχυτης εγραφε πάνω 30 βατ οπότε ήθελε να βάλει κι άλλο ηχείο να έρθει πιο κοντά στα βατ του ενισχυτή αρθροίζοντας τα βατ των μεγαφώνων, μάλλον δηλαδή γιατί και εγώ μπερδεύτηκα. [email protected]
bassaddicted Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι sozos αυτο ηθελα να κανω...αλλα τελικα δν ειναι 30 δυστηχως..ετσι και αλλιως για χαβαλε θα το εκανα.. 8)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2008 ...Καιγομαι να πειραξω κατι και να το αλλαξω...... Εγώ πρόσφατα άλλαξα χτένισμα. Τα έριξα όλα πίσω και τα περισσότερα κάτω. :)
bassaddicted Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2008 Αστα και εγω μαδαω τον τελευταιο καιρο....ειναι η εποχη τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση