zampination Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Tελικα φίλε μακαρι να το είχες και σε μεγαλυτερη διαρκεια... εστω ενα μισαωρο... δεν πειραζει ομως... θα το κανω λουπα!
sardas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Σα μουσικη αναμονης μου φανηκε ευχαριστο και συναμα αδιαφορο πολυ καλο για το ειδος έχω και δικαιώματα
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 αφτό δεν ίνε ποπ... ίνε φανκ ωραία ιδέα απλά μην το παρακάνεις με τα slides. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
mick77 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 ευγε νεαρε μου !!! διαφωνω με ολους....μου αρεσαν τα slide δεν μου αρεσε ο ηχος της κιθαρας μετα το 2:30 (ειδικα τα rythm)..παιξε για σολο οκταβες με κανα μουντο καθαρο ηχο και θα γινει τζιτζι..... ;D (για τα γουστα μου παντα).. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2011 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε και να σχολιάσετε! Ο όρος ποπ ίσως να μην είναι ο πλέον κατάλληλος για να το χαρακτηρίσει αλλά το ονόμασα έτσι γιατί κατα την διάρκεια της σύνθεσης και της ηχογράφησης είχα-δεν ξέρω γιατί-στο μυαλό μου μια ποπ γυναικεία φωνη απο πάνω η οποία δυστυχώς δεν μπήκε ποτέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση