Georgebob Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Συγχωρέστε με για τον τίτλο κ αν παραπέμπει κάπου αλλού. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πού μπορώ να βρώ τραγούδια χωρίς την ηλεκτρική (την οποία θα παίζω εγώ) Μπορείτε να μου πείτε ένα τρόπο για να τα αναζητήσω στο ίντερνετ η σε τορρεντς η σε δισκοπωλεία? Ευχαριστω! Long Live RnR _|__|
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο που ψαχνεις ονομαζεται backing tracks.Αν βαλεις στο google θα βρεις απειρα. Δες κ το band in a box που εκει σχεδιαζεις το δικο σου backing track και αν το ψαξεις λιγο μπορεις να πετύχεις εναν κάποιο ηχο που θα σε ευχαριστεί για practice κυρίως.
Georgebob Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Η αν υπάρχει κάποιος τρόπος πχ κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή που να αφαιρεί την κιθάρα.
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο δεν υπαρχει μην το ψαξεις αδικα. Κατι που σκεφτηκα τωρα ειναι οτι εχουν βγαλει για να διαβαζεις κ να μαθαινεις καποια κομματια ειδικα backing σε συγκεκριμενους σολιστες. Jam with Gary Moore,Santana κτλ κτλ Ψαξε κ θα βρεις τετοια πραματα.Αλλιως δωσε κ αλλα στοιχεια με το τι ακριβως ψαχνεις σε ειδος κ ειδικοτερα τι να περιεχει
kontras Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 τσέκαρε και το Guitar Pro :) http://www.guitar-pro.com/en/index.php Dreamers come and go, but a dream's forever
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά όλα τα παραπάνω. Τσέκαρε επίσης και: www.guitarbackingtrack.com www.guitarbt.com Ad astra per alia fideles...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 επισης απο περιοδικα οπως guitar wold εχει τα ταμπς για κιθαρα,το τραγουδι και ξεχωριστα τα τρακς απο πισω χωρις κιθαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση