anastasis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Λοιπόν.... 1.) Anasthesia(pulling teeth) - ClifF Burton 2.)Sweet Child Oh Mine - Guns N' Roses 3.)Coma Of Souls - Kreator 4.)Orion - Metallica Μου φτάνουν!!!!!!!
johnny69 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Κι από εμένα η γνώμη μου, σε τυχαία σειρά και όχι σειρά αξιολόγησης¨ 1. Deep Purple - Burn (R. Blackmore + Jon Lord) 2. Deep Purple - Highway Star (R. Blackmore + Jon Lord) 3. Y. Malmsteen - Black Star 4. Scorpions - Arizona (Blackout) 5. Accept-Metal Heart 6. Iron Maiden - The Trooper (αλλά και άλλα από αυτούς) 7. Garry Moore-Empty Rooms 8. Pink Floyd-Shine on you crazy diamond 9.Uli Roth - Fly to the rainbow (από Tokyo Tapes - Scorpions) 10. SRV-Schuttle Buttin' (δεν θυμάμαι αν γραφω καλά τον τίτλο, sorry) 11. Tommy Bolin (DP)-Keep on moving Είμαι deep purpulas ! Τι να κάνουμε? :lol: Κeep on bluesing
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 πολλά πάρα πολλά.... Τι ερωτήσεις είναι αυτές ρέιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;; Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 όπως????? δε λέω κανένα (μπορεί πιο μετά μάλλον.... :D ).....Θα ξεχάσω κανένα και μετά θα σκέφτομαι "πω ρε συ, ξέχασα το σόλο του .... στο ..... " :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Βass is a state of mind...
mao Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 απο εναν προχειρο απολογισμο εχουμε τα εξης: November rain -GN'R Estranged-GN'R Another day-Dream Theater Comfortably numb-Pink Floyd Superstitious-Europe Sometimes i feel like screaming-Deep purple The deeper the love- Whitesnake Long cold winter - Cinderella Martial arts - Royal Hunt Tusday's gone - Lynyrd Skynyrd συν παρα πολλα αλλα.
nickth85 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2007 γενική και αόριστη η ερώτηση...Πιστεύω όμως ότι o κιθαρίστας που στα περισσότερα του solo έχει κάτι να πει είναι ο David Gilmour-Pink Floyd Fundamentally Funky
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 τελικά κάτι βρήκα..... Το θεικό σόλο του Johnny στο Under a glass moon... Βass is a state of mind...
fatalv Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 κορυφαίο σόλο ever: DAVID GILMOUR - Comfortably Numb.(both of them) ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! (ρε μπας και ειμαι απολυτος;) ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΒΕST SOLO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! :evil: :evil: :) :D ...από την πολλή γκαργκανέλα.
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2007 Eπίσης φοβερό και το σόλο του Μιχάλη στο Snow Bound.... Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση