ffmakis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι μια καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτη για να καταλαβεις την διαφορα. Σπυρο βαλε τον Boogie και ασε τα κολπα. ;D
elavd Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Σπύρο 1 χάρη μόνο...Μη μας βάλεις να ξεχωρίσουμε πού ακούμε rosewood και πού maple. Θα γίνει ο 5ος Noiz-ικός πόλεμος...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι μια καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτη για να καταλαβεις την διαφορα. βασικα η κιθαρα θελει καλο ΚΡΑΣΙ (τζακι και ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 ηλια γιατι μου βαζεις ιδεες?? ;D ;D ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
kotsos_007 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Σπύρο 1 χάρη μόνο...Μη μας βάλεις να ξεχωρίσουμε πού ακούμε rosewood και πού maple. Θα γίνει ο 5ος Noiz-ικός πόλεμος...;D χαχαχαχαχαχαχα ωραίος... ;D ;D ;D ;D ;D http://www.enzwh.blogspot.com/
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τα λουκανικα τα τρωει ο σκυλος μου ;D ;D
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι μια καλη κιθαρα θελει και καλο ενισχυτη για να καταλαβεις την διαφορα. Σπυρο βαλε τον Boogie και ασε τα κολπα. ;D αυριο το απογευμα μετα το σχολειο θα στηθει ο "μαρκος" και θα γινει παλι test drive...σωστος ο μακης. 8) ;) Mesa/Boogie & Strato
ffmakis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ειχα μια Custom Shop Fender και μια της πλακας strat και εκανα κατι δοκιμες και δεν ακουγα και μεγαλη διαφορα ειμαι και λιγο κουφος ;D Οταν ομως τις εβαλα στο Framus τον ρουμπινη η διαφορα εγινε τεραστια.
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 Και πάλι όμως, εφ' όσον υπεισέρχεται και ο παράγοντας μικρόφωνο δεν θα είναι τόσο αντιληπτές οι διαφορές - αν όντως σε άλλο ενισχυτή έχουν μεγαλύτερες αποκλίσεις η μια κιθάρα από την άλλη. Ad astra per alia fideles...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2008 νομιζω οτι εστω και με το microcube , ακουγονται οι διαφορες...απο κιθαρα σε κιθαρα. παντως αυριο θα γινει και recording με τον mesa/boogie mark iii. θα προσπαθησω να "στησω" 2 μικροφωνα. ενα 57αρι κολλητα στην σιτα του και ενα πυκνωτικο shure ksm27 που εχω , για τον "χωρο". ισως βγει πιο αληθινη αισθηση ετσι. αν μπορει καποιος να μου πει για το στησιμο των μικροφωνων , θα το εκτιμουσα πολυ. - (μεχρι τις 2 το μεσημερι που θα σχολασω , ωστε να ασχοληθω το απογευμα) - ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση