bluesbreaker Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 απλα ειναι κατι το διαφορετικο απο τις αλλες 2 Aυτό την κάνει και μοναδική και για αυτό το λόγω απέσπασε και την ψήφο μου!εγώ προτείνω να την αφήσεις ακριβώς όπως είναι ;) http://www.myspace.com/aristidisk
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο Σπύρο, πολύ ενδιαφέρον και πολύ καλοστημένο το όλο εγχείρημα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω απ' την αρχή. :) O Playloud παντως θα ειναι ΑΘηνα απο τις 26 Οκτωβρη μεχρι τις 5 Νοεμβρη. .... Playloud, γιατί μιλάς για τον εαυτό σου σε 3ο πρόσωπο σαν τον Νομάρχη?
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε bluesbreaker , ειναι σωστη και η δικη σου αποψη. παντως δεν σκοπευω να την "πειραξω" αλλο (ερχονται και τα εξοδα του "πελαργου" ;D ;D) φιλε harilatron σ ευχαριστω για σχολιο. ;) Mesa/Boogie & Strato
nuno Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 "Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δω το μελος nuno" To μέλος nuno το ρώτησες??? Χαχαχαχαχα ;D ;D ;D Οι κιθάρες μου θα είναι έτοιμες για σκίσιμο playloud!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να σκίσει και ο Playloud... Το πολύ πολύ κανά καλσόν... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bluesbreaker Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε bluesbreaker , ειναι σωστη και η δικη σου αποψη. παντως δεν σκοπευω να την "πειραξω" αλλο (ερχονται και τα εξοδα του "πελαργου" ;D ;D) Mε το καλό :D!ασέ το μικρό/μικρή να αποφασίσει αν πρέπει να αλλάξεις κάτι τότε :)! http://www.myspace.com/aristidisk
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 thanx man!! (αγορακι ειναι!!!!-->> 8) ;D 8) ;D 8) ;D) Mesa/Boogie & Strato
playloud Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να σκίσει και ο Playloud... Το πολύ πολύ κανά καλσόν... :P Ας μην ασχοληθει ο playloud με .....λαοτζικο (Μιλαει η αυτου εξοχοτης playloud γι αυτο ρε) Κωστακη ποια απο τις 2 ειπες (καθοτι η Les Paul ΔΕΝ με ενδιαφερει) θα μου δωσεις? Make me fries...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ας μην ασχοληθει ο playloud με .....λαοτζικο (Μιλαει η αυτου εξοχοτης playloud γι αυτο ρε) Πάσο πανκιθαρολογιότατε... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
playloud Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ωχ καλο ρε, δεν το ειχα σκεφτει Κατσε να το γραψω Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση