gdevil4 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σε όλους. Θα ηθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Noiz και ειδικά τα άτομα που μου πρότειναν να αγοράσω αυτό το υπέροχο multi-effect, με αυτό εδώ το sample. Για τους υπόλοιπους που σκέφτονται να το αγοράσουν ακούστε το!: http://rapidshare.com/files/143957405/bottomriff.mp3.html Τα drums ειναι το METAL 1 απο το drum machine του ίδιου του πετάλου, και το μπασο είναι το preset GTRBAS. To preset της κιθαρας ειναι ενα ds-1 με 10% παραμορφωση μπροστα απο το "rectifier". Η κιθάρα μου είναι μια ibanez rg270 και το setup: κιθάρα -> rp350 -> usb -> cubase. (Αν σε κάποιον άρεσε το preset πμ me να το στείλω!) Όλα ηχογραφηθηκαν με το CU base le που έρχεται μαζι με το πέταλο
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχας ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ το πεταλονι!! :P ...εχω ενα "καλο" και ενα "κακο" να πω... το καλο ειναι οτι ειναι σουπερ - για τα λεφτα του - και το στυλ που υποθετω , απο το κλιπακι , οτι παιζεις. και παντα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μιλωντας , ειναι πολυ "πλαστικο" για τις προτιμησεις των ΔΙΚΩΝ μου αυτιων... αυτα ;) Mesa/Boogie & Strato
gdevil4 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ευτυχώς που σου ακούγεται πλαστικό διοτι αριστουργήματα όπως ο JCM900 800 και dual recto θα ήταν πλέον ένα πεταλάκι των 200 ευρώ. :D. Απλά δεν περίμενα να ειναι τοσο καλο :O . Κάνει για αρκετά στυλ πραγματικά δεν είναι μονόπλευρο αξίζει μια δοκιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση