kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Φλάουερ Πάουερ! Είναι όλοι μαστουρωμένοι... ;D Εκτός από τον άρχοντα, τσεκάρτε και το βλέμμα το Leon Russel (στο πιάνο)! Το δε αποτέλεσμα είναι ΤΟΠ! Και τι δε θα 'δινα να ήμουν εκεί! :P
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 χιππιδια τρελη! ;D μια μηχανη του χρονου θελω..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μαζί θα το καίγαμε......... Flower Power.... ::) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 μια μηχανη του χρονου θελω..... Εμένα και μια μηχανή φέτος δε θα με χάλαγε! ;D ;D ;D
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα και μια μηχανή φέτος δε θα με χάλαγε! ;D ;D ;D γαμω την γενια του σεφερλη! χαχαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δικό του είναι αυτό; Πω... Και δεν τον πάω μία αυτόν τον τύπο... Δεν το ξαναλέω... :P
dkall Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα ... με εστειλες τωρα ... ειναι ο πρωτος δισκος που αγορασα με ΔΙΚΑ μου χρηματα (κασετα) 16 χρονων ..... ΘΕΟΣ (εως και τωρα...) ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δικό του είναι αυτό; Πω... Και δεν τον πάω μία αυτόν τον τύπο... Δεν το ξαναλέω... :P οχι απλος τετοιες ατακες μονο απο αυτον ακουγοντε :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 dkall, και 'γω της παλιάς σχολής είμαι, σαν κι εσένα, παρ' όλο που πίνεις περισσότερη μπύρα απο μένα! ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 dkall, και 'γω της παλιάς σχολής είμαι, σαν κι εσένα, παρ' όλο που πίνεις περισσότερη μπύρα απο μένα! ;D Το πρώτο μέρος μου κάνει εντύπωση για την ηλικία σου, όπως σου είπα και από κοντά. Για το δεύτερο περί μπύρας καλό είναι να μείνει κι έτσι. Σιγά τη μαγκιά. ;) Έτσι δεν είναι dkall; Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση