Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το κλασικο κοματι απο ενα Live μας το καλοκαιρι.(το soundcheck ειναι) http://ru.youtube.com/watch?v=yO8vzNrj8TE A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο φιλε μου. Αν και δεν ειμαι του συγκεκριμενου ειδους, μου αρεσατε. Μπραβο και παλι. Πρώην VARTANIS
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο φιλε μου. Αν και δεν ειμαι του συγκεκριμενου ειδους, μου αρεσατε. Μπραβο και παλι. να σε καλα φιλε! ευχαριστουμε! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Με metal zone παίζεις; Γιατί στο τέλος ακούγονται κάτι τζιτζίκια! ;D ;D Ωραία παιχτήρια, και μπράβο και στον τύπο με την μπάλα του βόλει, που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, για να μας υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε σε παραλία!!! ;D
longshadow Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παίζετε!! Καλή και η μπαχατέλα σου!... ;D (οι μαγνήτες είναι stock έτσι?) Πες μας και το υπόλοιπο setup.... Το κομμάτι είναι απο τους Free ή δεν θυμάμαι καλά??
dkall Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παιχτήρια, και μπράβο και στον τύπο με την μπάλα του βόλει, που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, για να μας υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε σε παραλία!!! ;D Ξεχασες την .....χονδροκωλα..... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παίζετε!! Καλή και η μπαχατέλα σου!... ;D (οι μαγνήτες είναι stock έτσι?) Πες μας και το υπόλοιπο setup.... Το κομμάτι είναι απο τους Free ή δεν θυμάμαι καλά?? ναι η μπαχατελα μου ειναι με stock μαγνητες! :P ο ενυσχιτης ειναι o TELEGUN(marshal κατασταση) στο τερμα τερμα κ στα σολο το booster του TELEGUN αυτα τπτ αλλο η εκτελεση που παιζουμε ειναι απο FREE αλλα κανονικα ειναι Booker T. & the M.G.s παροτι το ακουσα πρωτη φορα απο Albert King A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 να κ το Little Red Rooster A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ακομα ενα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση