mike_rhd Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 http://epiphone.com/default.asp?ProductID=301&CollectionID=6 what do you think about it??? :) :) ;D Ain't nothing but the blues.
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Sweet! Φαίνεται πολύ καλή στα χαρτιά, στην πράξη δεν νομίζω να απογοητεύσει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Enema Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Eχει και long joint tenon! Η αντιστοιχη gibson δεν εχει! ;D
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ καλα Specs στα χαρτια, αλλα και περιορισμενη παραγωγη στα 2000 κομματια. κατι μου λεει οτι θα ειναι λιιιγο ακριβουτσικη... wood matters
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου διάβασα για $999 street price. Φαίνεται προσεγμένη δουλειά πάντως δεν νομίζω να απογοητεύσει. Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Enema Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως ειναι πιο κατω απο την τιμη μιας elitist.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου διάβασα για $999 street price. Φαίνεται προσεγμένη δουλειά πάντως δεν νομίζω να απογοητεύσει. Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Πιθανότατα στην Κορέα. ;) Κοντά σ'αυτά τα λεφτά μπορούν να βρεθούν και κάποιες αξιόλογες Ιαπωνικές προτάσεις, αλλά σίγουρα η Epi αυτή φαίνεται καλό deal. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
odis13 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Long tenon έχει Seymour Duncan έχει Την υπογραφή του slash (mojo+resale value) έχει Αν δεν είναι τελέιως μάπα τα κλειδιά-ηλεκτρικά και η τιμή λογική τότε θα είναι first class deal.
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Στο σχετικο site εγραφε για Κινα. (εξ ου και η χαμηλη τιμη μαλλον) wood matters
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.thomann.de/gr/epiphone_slash_les_paul_gt_ltd.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση