jmone Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ ρε παίδες για κιθάρα χωρίς γνήσιο floyd και χώρα κατασκευείς κορέα δεν δίνω πάνω από 600 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
powercaster Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον !!!! Βρηκα ποιο μοντελο πρεπει να αγοράσω Jackson kv2 Dave mustaine signature model Ξέρω μόνο οτι εχει Kahler bridge, ενα μυστηριο συστημα στα κλειδια ( LSR ) νομίζω λέγετε. Αντε να την βρεις αυτη την κιθάρα , ουτε σε photo στο internet δεν υπαρχει. :)
boukas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδάκι μου, τι σκάλλωμα είναι αυτό με την dave mustaine? Όσο ήταν ο mustaine όλες οι kv λέγονταν kv1/2 dave mustaine, καθώς αυτός είχε συμβάλει στο να βγάλει η jackson V πέραν της rr. Aπλά τώρα που έφυγε ο mustaine από την jackson, έφυγε και το όνομά του, οπότε για την ίδια Kv2 μιλάμε. Πας στην jackson και την παίρνεις σε αμερικάνα κι έληξες εγώ ρε παίδες για κιθάρα χωρίς γνήσιο floyd και χώρα κατασκευείς κορέα δεν δίνω πάνω από 600 παρόμοιο σκάλλωμα έχω κι εγώ με τις τιμές των dean "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Regent Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 ρε συ man, o boukas δίκιο έχει. Μη τρως τέτοιο κόλλημα. TO BEER OR NOT TO BEER
powercaster Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 sorry ρε σεις μην βαρατε , δεν σκαμπαζω και πολλα απο jackson . αλλα γιατι να εχει η μια Kahler Bridge και lsr lock system και ολες οι αλλες οι καινουργιες να εχουν κανονικα locks και Floyd Rose Original double locking 2-point tremolo Bridge. Οκ καταλαβα οτι εχω γινει βαρετος , και sorry αν σας επριξα . Αλλα αν δεν ρωτησω στο noiz για κιθαρα που ? :) Ας το λειξουμε εδω το θεμα γιατι αρχιζει και κατανταει βαρετο. Και παλι sorry
boukas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα καμιά σχέση. Δες εδώ να πάρεις μια γεύση http://www.jacksonguitarpalace.com/davemustaine/kv1.htm θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο και αν θες μια κιθάρα jackson V, που να είναι η ίδια με αυτή που παίζει dave, θα πάρεις την καινούρια KV2, μιας και αποτελεί και το μοντέλο που τελικά καταστάλλαξε. Μέχρι και τα αντίστοιχα της esp και της dean είναι ίδια με αυτό το τελευταίο. Τωρα βέβαια που θα βρεις τα αμερικάνικα στην Ελλάδα, i dont know.. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Mike G Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2008 custom shop εχεισ σκεφτεί μηπωσ?αν εχεισ λεφτά για ξοδεμα βεβαιωσ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση