playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωτον, αν το μπασσο δεν παιζει καλα κι ακουγεται "ψοφιο" τοτε μπορει οι χορδες να ειναι "νεκρες". Ενα καινουργιο σετ συνηθως εκπλησσει πολυ ευχαριστα. Μετα αναζητησε εναν καλυτερο ηχο ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΟΥ γιατι το προβλημα ΙΣΩΣ να ειναι εκει (κι αφου λες οτι εβαλες EMG, αληθεια μηπως δεν εχουν αρκετη μπαταρια?). Αν παρολα αυτα συνεχιζεις να σε ενοχλει κατι ψαξου με κανα πεταλακι. Το μπασσο, σε καμμια περιπτωση δεν φταιει σε τιποτα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν δεν σε βολευει το μπρατσο. Ολα τα αλλα διορθωνονται ;) (και να φανταστεις οτι ειμαι κιθαριστας ε? ;D) Make me fries...
bassaddicted Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Playloud φιλε μου σε ευχαριστω..Ενισχητη εχω καλο..εναΝ warwick sweet 1.5 ειναι πολυ καλος..Δεν ειναι οτι υπαρχει προβλημα τελος παντων , και μπαταριες εχω και χορδες καινουριες εχω ολα ειναι οκ.Απλα ειναι οτι θελω να βελτιωσω το μπασσο αυτο..και πιστευω οτι μια καινουρια γεφυρα θα ηταν καλο να εγκατασταθει...Σε ευχαριστω και παλι... :) :) :)
playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωμη μου, ειναι περιττο. Καμμια γεφυρα δεν ειναι ΤΟΣΟ υπευθυνη για τον τελικο σου ηχο. Οπως ειπα και πριν, ΜΑΘΕ καλα τα μηχανηματα σου, ξεζουμισε τα, ωστε ανα πασα στιγμη να κανεις (σχεδον) ο,τι θελεις με αυτα και να "βγαζεις" ο,τι ηχους θες ΕΣΥ. Πιστευω πως εκει ειναι το ζητημα Make me fries...
bassaddicted Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Εχεις μεγαλο δικιο εδω..Σε ευχαριστω και παλι:):):) Με τον ηχο ομως δν εχω ιδιετερο προβλημα..απλα θελω να ειναι και πιο καλο στο παιξιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση