sentientno6 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ψάχνω θήκη cd, που να παίρνει περίπου 100 cd (με τις θήκες τους), και να χωράει σε ένα μέσου μεγέθους γραφείο. Έχετε κάτι να προτείνετε? (είμαι Θεσ/νίκη)
dimitrismusic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 EAN EXEIS R CD ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΑ ΚΟΠΙ Κ ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΠΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
sentientno6 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως είπα και παραπάνω, θέλω να μπαίνουν μαζί με τις θήκες τους. Κάτι σαν τις θήκες/πύργους ψάχνω δηλαδή. Υ.Γ: Αμα θες, μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ :)
dimitrismusic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 σορυ καταλαβα λαθος εγω την εκανα παραγγελια ετσι οπως ηθελα.το ικεα εχει αν θες κατι φτηνο
sentientno6 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται, πήρα απο το Carrefour τέτοιες (http://www.caselogic.com/30_capacity_plastic_cd_tray/product_detail/index.cfm?modelid=56590) θήκες προς 6.80 Ευρώ τη μία. Πήρα τρεις, τις έστησα τη μια πάνω στην άλλη, και για την τιμή τους πιστεύω είναι πολύ καλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση