trigga Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Να ψηθώ?Να Ψήσω κ τον GiorgosVolos να σας ερθουμε?Ποιος θα εχει την τιμη να μας κρατησει παρεα ομως το βραδυ ή να μας φιλοξενησει? Λογω εξεταστικης του γιωργου 2 λεει αν το κανατε κ πιο αργα σιγουρα.ΜΕτα χανω εγω τη σιγουρια λογω του δασκαλου στο δημοτικο οπως ξερετε.Αρχιζουν τα μαθηματα κ περιοριζομαι στο σαβ/κο κ παλι το βλεπω δυσκολο.
Regent Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ. μέσα guyz. TO BEER OR NOT TO BEER
sentientno6 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είναι κέντρο, μπορεί να τα καταφέρω και εγώ.
dimitrismusic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 αν μας χωρεσει η αριστοτελους καλα θα ειναι. ;)
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν πολύ δεν το ψειρίζετε ρε μπουγατρσόπληκτοι; Χωθείτε σε μια τρύπα και πιείτε σαν τα φίδια, that's the spirit, REGARDS. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Zeppelin Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αν βολέψει η ημερομηνία, κ εγώ μέσα...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορώ να έρθω μετά τις 26/09 γιατί δυστυχώς δεν βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή. Αντε ξεκινήστε όμως - είναι μέχρι να γίνει η αρχή, μετά θα επακολουθήσουν και άλλες τέτοιες μπυρο...κατανύξεις.. :D
zestair Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ μέσα. Απ' την αρχή του noiz μπαίνω κι έχω γνωρίσει 2-3 άτομα μόνο. +1 για Αριστοτέλους! :P +1000 για απόγευμα κ καθημερινή!
bsiap Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και αθηναιος ειμαι μεσα και εγω..Ζητω η νυφη του βορρα https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts
tzelkos Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 εδω τούμπα.ακούει..τελικά είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση