RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Ποτέ δεν ξέρεις... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
trigga Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Ειδατε παλι για μενα μιλατε.Τι καλος που ειμαι πρεπει να αλλαξω και γυαλια για να διαβαζω ρε μαστεροσερεμόνι αυτο τον συνδιασμό
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Χτύπα κανα τζτατζίκι στη σούβλα και σταμάτα να μεμψιμοιρείς. Live and let Live.
trigga Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 με προσβάλτς.Δεν κλαιγομαι για τπτ.Μια χαρα το κεντρο της συζητησης ειμαι τι αλλο να θελω.Αυτοικανοποιούμαι ο τυρίς.
playloud Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 ....ο τυρίς Ετσι, ετσι.... :D :D :D Make me fries...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Ένας φίλος Λαρισαίος αυτοαποκαλούταν "σκατύρβλαχος"... Αν και το παιδί ήταν άψογο, ο συνδυασμός μου φαινόταν πολύ αστείος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση