manosx Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Κάτι δεν πάει καλα... δεν κατεβαίνουν τα αρχεία ??? ???
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Guru Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 ...δοκίμασα το ένα και κατέβηκε μια χαρά ??? ??? ??? ???....αν και η αλήθεια είναι ότι δεν το "έχω" ιδιαίτερα το filesharing....ξαναδοκιμάζω check my websitehttps://www.mixingnik.com
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Guru Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 ...κατεβάζει κανονικά...ελπίζω να μην κάνεις δεξί κλικ και "save as" ::)....left click and follow the instructions ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com
manosx Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Όχι, δοκίμασα να κατεβάσω και κάτι άλλο από rapid και κατεβάζει μια χαρά. Βασικά κατεβαίνουν τα αρχεία, αλλά στο τέλος δεν εμφανίζεται τίποτα. Κενό. Anyway, ας δοκιμάσει και κανένας άλλος και βλέπουμε ::)
jmone Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 μια χαρά παίζουν τα plugins είναι πιο "στεγνά" τώρα βέβαια δεν ακούω από τα monitor ώστε να καταλάβω και πολλά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
musictech Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 ..τα αρχεια κατεβαινουν μια χαρα...αυτο που εχω εγω να παρατηρησω ειναι οτι οι αναλογικοι compressors εχουν πιο ''open'' και transparent hxo..καταλαβαινω αρκετα μεγαλη διαφορα ιδιαιτερα σταο πως ακουγονται τα πριμα κ γενικοτερα στην λεπτομερεια ολου του ηχου.. *kilon συμπαθητικο το φιλτρακι αλλα δοκιμασε να ακουσεις καποια στιγμη και κανενα αναλογικο φιλτρο και....θα αλλαξεις γνωμη και αποψη για πολλα πραγματα.Akoy px κανενα moog h sherman και παρατηρησε πως επιδρα στις συχνοτητες,ποσο πλουσιο ηχο εχει και πως συμπεριφερεται ακομα και με ακραιες ρυθμισεις συχνοτικα...αυτο που μας παρεθεσες σε πολλες φασεις ακουγεται καπως...πλαστικα... ..και εγω πληκτρας ειμαι και χρησιμοποιω και και soft synths και αναλογικα hardware kai digital hardware...δοκιμασε ακομα να περασεις κανενα soft synth μεσα απο ενα αναλογικο φιλτρο...θα εκπλαγεις...
boukas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Την επόμενη φορα Νικοδήμο αν πεις ότι ξανανεβάζεις κάποιο δείγμα, αν μπορείς μην πεις τι είναι τι, έτσι απλά να δούμε πόσα πιάνει ο σάκος καθενός μας ;) Ή τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν θες κάνε και κανά κόλπο με την ονομασία και καλά να μας μπερδέψεις, ίσως βγει και κάτι ακόμη στην επιφάνεια, σχετικό με το θέμα. Παλιά το έκανε γνωστό μέλος ( sf sf είσαι εδώ; ) σε θέμα που σφαζόμασταν και το αποτέλεσμα προκάλεσε πολλά γέλια ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
korakios Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Απλά σωστός ο κύριος Nikodemos :), δώσε και άλλα(είμαστε άπληστοι ;D)
boody Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 nikodemos φχαριστιεμαι να σε διαβαζω!!! http://the-boody.blogspot.com/
musictech Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 nickdemos πες μας ποια poia plug ins k poia hardware χρησιμοποιησες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση