gangster Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είχα προσέξει τα τελευταία ποστ του θέματος και δεν ήξερα σε ποιον ανήκει η κιθαρα, οπότε ήμουν όλος χαρά χθες που την αναγνώρισα. ;D Τέτοια ΗΧΑΡΑ πάντως δεν έχω ξαναματακούσει! Τώρα η sg ήταν, η tl, ο vox, τα χέρια όλα μαζί, δεν ξέρω... :) one colour: black - and shades of grey
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα η sg ήταν, η tl, ο vox, τα χέρια όλα μαζί, δεν ξέρω... 1.τα χερια κατα 50% 2.η Tonelab κατα 40% 3.ο VOX κατα 9.9% 4.η κιθαρα κατα 0,1% ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Άμα είχε φάει και παστίτσιο πριν παίξει τότε έπαιζε στο 110% 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Madara Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2008 Άμα είχε φάει και παστίτσιο πριν παίξει τότε έπαιζε στο 110% 8) LOOOOOOL!!! :P ;D (δεν μου αρέσει το παστίτσιο) Gibson Les Paul Goth: Dream guitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση