giannis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Της κάτωθι κυριας(παραδίδει μαθήματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο).. Θέλω να ερευνήσω τα μυστικά του logic Pro..Να της ξεσκονίσω το mac!!κ τέλοσπαντων τόσες σκόνες κυκλοφορούν.. ;D
Clouseau Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Ελα ρε έχει και τσόντες youtube? ;D :P
trigga Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 το χει το κοπελι ασχημα.Και μποσες κ μπουτες κ γνωσεις.Αρε νοιζ μας εφαγες την ψυχη.Που ειναι κρυμμενα αυτα εδω ρε
kilon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Της κάτωθι κυριας(παραδίδει μαθήματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο).. Θέλω να ερευνήσω τα μυστικά του logic Pro..Να της ξεσκονίσω το mac!!κ τέλοσπαντων τόσες σκόνες κυκλοφορούν.. [flash=200,200] ;D Δεν κατάλαβα χριστό από όσα είπε , δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ. Θα ξαναπροσπαθήσω. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
kilon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Μόλις άκουσα την φωνή της ματώσαν τα αυτάκια μου. Ευχαριστώ δεν θα πάρω , την προτιμώ στο mute τραγουδάει και συνθέτει καλύτερα έτσι. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει! Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας; Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες. Live and let Live.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει! Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας; Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες. Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι. Το μπούτι πουλάει ... ;D ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
fleamail Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι. Το μπούτι πουλάει ... ;D A εγώ προτιμώ ολόκληρο το κοτόπουλο! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
giannis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει! Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας; Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες. Στα πλαίσια του καλοπροαίρετου χιούμορ,εννοείτε ότι αν δεν θεωρείτε πρέπον να διαγραφει αμέσως.. καλημέρα και καλή δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση