giannis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Θέλω λίγο σεβασμό στο θέμα μου,δεν το ανέβασα για να γίνει frappe,το video με την "τσιγαριά" που ανέφερες το έχω δει... Αφουγκράζεται!!! (κάτσε να κάνω και εγώ ένα επί της ευκαιρίας) :D
playloud Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Σε κανα μισαωρακι, μεχρι τις 9 εχω εκπομπη σε ιντερνετι ραδιοφωνο Make me fries...
trolley Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Θέλω λίγο σεβασμό στο θέμα μου,δεν το ανέβασα για να γίνει frappe,το video με την "τσιγαριά" που ανέφερες το έχω δει... Αφουγκράζεται!!! :D Ναι.. σιγά μην αφουγκράζεται... Το βίντεο είναι στυλιζαρισμένο στο εκτεταμένο κινηματογραφικό υλικό που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο με τις πρόβες και τη συνθετική διαδικασία που είχε ακολουθήσει ο John Williams για τον "Πόλεμο των Άστρων". Είχε στηθεί μία τεράστια οθόνη πάνω από την αίθουσα που πρόβαρε η London Symphony Orchestra και ο Williams προσπαθούσε να προσαρμόσει τα tempi έτσι ώστε να συγχρονίζονται οι δυνατές σκηνές της ταινίας με τη μουσική. Εξ' αιτίας του ότι αυτό το υλικό το είχε δει ολόκληρη η οικουμένη, το βίντεο του Vangelis δεν μπορεί να νοηθεί παρά σαν μικρότερη - εχμμ, εσωτερικότερη ήθελα να πω απομίμηση εκείνου του υλικού - μπολιασμένη (θα έλεγα) από εξαρχειώτικη διάθεση. :) :) :) Mea Culpa
giannis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Εντάξει... Δες αυτό....Το video απο το εκπληκτικό 2001: A Space Odyssey/Stanley Kubrick ALPHA [flash=200,200] Για την ιστορία,έχει συγχρονιστεί πολύ όμορφα με το Echoes (Pink Floyd) άλλο απίστευτο 8)
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Εντάξει... Δες αυτό....Το video απο το εκπληκτικό 2001: A Space Odyssey/Stanley Kubrick ALPHA [flash=200,200] Για την ιστορία,έχει συγχρονιστεί πολύ όμορφα με το Echoes (Pink Floyd) άλλο απίστευτο 8) Την σύνθεση "Alpha" (μαζί με διάφορες άλλες) είχα την τύχη να την ακούσω στο πλανητάριο του Λονδίνου το 1989, υπό την συνοδεία ενός οπτικού ντελίριου συνοδευόμενου από εικόνες από το διάστημα και διάφορα lasers και βιντεοπροβολείς, όλα καλαίσθητα και πλήρως εναρμονισμένα μεταξύ τους. Αναφέρομαι σε ανεπανάληπτη εμπειρία.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Η ταινια ειναι τοσο εκπληκτικη που συνδυαζεται με οποιαδηποτε μουσικη. Εκει φαινεται το μεγαλειο του Κιουμπρικ κι οχι του συνθετη ;) Απο εκει και περα. Ο Παπαθανασιου αποτελεσε για μενα το εναυσμα στα 6 μου να ξεκινησω να ασχολουμαι με πληκτρα. Ουτε ο Jarre ( που ομολογω πως ακουγα πολυ νωριτερα ), ουτε ο Yanni ( τοτε νεαρος ο Γιαννακης ), ουτε και ο Σπανουδακης! Ακουσα το Alpha και το Hymn κι ειπα "αυτο το οργανο θελω να μαθω" ( ασχετα εαν μετα αυτο κοστισε αρκετα στους γονεις μου :D ). Οποτε, δεν εχω κανενα λογο να κρινω καποιον που αποτελεσε το "μεντορα" μου ( ακουστικα ) απο μια συνεντευξη. Ποιος μπορει να περιορισει ενα ταλεντο μεσα σε 5-6 ερωτησουλες; Κανεις!
giannis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Παρόμοια εμπειρία είχα ζήση σε ηλικία επτά χρόνον,στο δικό μας αθηναϊκό πλανητάριο. Όπου το κεντρικό θέμα ήταν τα κύματα του Σπανουδάκη...(όχι το total)..Αγνά συναισθήματα,πρώτα ακούσματα κτλ..Και μια αναφορά στον λημμα Ντελίριο Our :) Ψυχική πάθηση κατά την οποια ο ασθενής έχει συγχυσμένες και εμμονες ιδέες γύρω από ένα θέμα αποκλειστικά,παραλήρημα...
giannis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Η ταινια ειναι τοσο εκπληκτικη που συνδυαζεται με οποιαδηποτε μουσικη. Εκει φαινεται το μεγαλειο του Κιουμπρικ κι οχι του συνθετη ;) Απο εκει και περα. Ο Παπαθανασιου αποτελεσε για μενα το εναυσμα στα 6 μου να ξεκινησω να ασχολουμαι με πληκτρα. Ουτε ο Jarre ( που ομολογω πως ακουγα πολυ νωριτερα ), ουτε ο Yanni ( τοτε νεαρος ο Γιαννακης ), ουτε και ο Σπανουδακης! Ακουσα το Alpha και το Hymn κι ειπα "αυτο το οργανο θελω να μαθω" ( ασχετα εαν μετα αυτο κοστισε αρκετα στους γονεις μου :D ). Οποτε, δεν εχω κανενα λογο να κρινω καποιον που αποτελεσε το "μεντορα" μου ( ακουστικα ) απο μια συνεντευξη. Ποιος μπορει να περιορισει ενα ταλεντο μεσα σε 5-6 ερωτησουλες; Κανεις! ομοφωνώ απόλυτα..
playloud Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Πάρε άτομο... Πσσσ αυτα ειναι, αθανατη ελληνικη λεβεντια. Φραππε δεν υπαρχει, αλλα στην αλλη μερια του Steinway υπαρχει φλυτζανακι παντως Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις