Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γιατί, κανανε και αυτοί reunion? Είναι trendy να κάνεις ριγιούνιον τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλά το true αμα το παίζεις κακός, τελός και σκατόψυχος είναι να πλακώνεσαι με τους άλλους και μετά μόνο να βρίζεσαι. Τα άλλα είναι για τα λεφτά.

Τελος πάντων, είμαι sign0006.gif Αλλά όχι να ξεπουληθούν και οι At The Gates ρε παιδιά...

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Κόιταξε το ίδιο είπα όταν έμαθα για Carcass αλλά μετά έμαθα ότι το έκαναν μόνο για να βοηθήσουν οικονομικά τον παλιό ντράμμερ τους Ken Owen που είχε παλαιότερα ατύχημα και έκτοτε έχει κινητικά πρόβληματα. Στο rockwave  ήταν και αυτός εκεί με τον πατέρα  του και ανέβηκε για λίγο στην σκηνή όπως και σε κάθε συναυλία της περιοδείας. Τώρα για τους ΑtG δεν ξέρω αλλά λογικά θα γλυκάθηκαν. Οπως και να'χει διάβασα ότι παίζουν πολύ ώρα και σπέρνουν οπότε δεν με πειράζει. Έτσι και αλλιώς πλέον κανείς ή ελάχιστοι από τις μεγάλες μπάντες περιοδεύουν για την φάση ή τις μπύρες και τα μωρά..... ;) ;D ;D

Δημοσιευμένο

Είδαμε Carcass, θα δούμε At The Gates, κάπου διάβασα για επανασύνδεση των Nocturnus  ;D καλά πάμεεε!!!

Να γινόταν με ενα μαγικό τρόπο να βλέπαμε και Wargasm στις 13/9 στο Massachusetts  ::)

Carvin LB40 > MXR M80+ > Line6 LD HD400 > Fender Rumble 410

Δημοσιευμένο

δυστηχώς, κατά πάσα πιθανότητα, μόνο Αθήνα θα παίξουν...

ο Κόλλιας δεν μου είχε αναφέρει κάτι για Θεσ/κη....

πάντως κρίμα που κάποιες μπάντες έρχονται κάθε τόσο ή αργούν

να έρθουν, όπως οι Βelphegor!!

Δημοσιευμένο

τελικά δεν θα παίξουν Θεσ/κη λόγω του ότι δεν πήγαινε κόσμος στις συναυλίες και οι διοργανωτές έμπαιναν μέσα κι έτσι δεν ενδιαφέρθηκαν για τους Nile!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...