Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ξέρεις, υπάρχει κάτι σαν μαγικός συμπαντικός νόμος,

που λέει πως ο καθένας τελικά θα έχει ότι του αξίζει. 

Εγώ πάλι, σε 2-3 δραστηριότητές μου στις οποίες πιστεύω βάσιμα ότι έχω κάποιες ικανότητες, έχω πάρει ως τώρα τα @@ μου. ;D Ασε τους συμπαντικούς νόμους για τίποτα αθώα 15άχρονα που διαβάζουν Coelho...  ;D

evitaki, welcome και συγνώμη για το οφτόπικ (αλλά δεν άντεξα  ;)).

• Απαντήσεις 182
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

καλα κανεις k θες να βρεις Group!

για μενα δεν νοητε μουσικος που να μην παιζει εμ αλλους μουσικος!

κ να ξερεις κατι σημαντικο!

οτι σε ενα παιζοντας se ena group θα εξασκιθεις σε πραγματα που ποτε δεν εδωσες ιδιατερη σημασια!

γενικα προσπαθησε κ η παρεες σου να ειναι μουσικους κ λογικα σε λιγο καιρο θα αποκτησεις πολλα Groups! ;)

καλη δυναμη!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημοσιευμένο

Για όσους δεν γνωρίζουν.

Το Rhodes και το Hammond είναι μια παρόμοια ιστορία με την Telecaster και τη λυχνία...

Και βέβαια υπάρχουν πεταλιέρες και κιθάρες με Floyd και φρου -φρου, κι ενισχυτές με προσομοιώσεις, αλλά εγώ θέλω το καλό, το γνήσιο, το αυθεντικό, γιατί ακούω τη διαφορά.

Το όργανο του πιανίστα στη μουσική σκηνή μου είναι Rhodes.

Και του οργανίστα Hammond.

χαχα ιαμέθιε απύθμενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1000

(υ.γ. ο πυροσβεστήρας αφιερώνεται στο φλεγόμενους λαμπαδηδρόμους).

Δημοσιευμένο

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!!! Ίσως βιάζομαι λίγο.. Πάντως σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας!!!

αυτο μόνο?Ελα στον παπού ρε εβιτα :P Θα σε κανω μακαρόνια με κιμα για να τζάζ.

Δημοσιευμένο

Εγώ πάλι, σε 2-3 δραστηριότητές μου στις οποίες πιστεύω βάσιμα ότι έχω κάποιες ικανότητες, έχω πάρει ως τώρα τα @@ μου. ;D Ασε τους συμπαντικούς νόμους για τίποτα αθώα 15άχρονα που διαβάζουν Coelho...  ;D

evitaki, welcome και συγνώμη για το οφτόπικ (αλλά δεν άντεξα   ;)).

Αν έχεις πάρει τα @@ σου, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι αυτά άξιζες .

Βέβαια όλοι πιστεύουμε οτι αξίζουμε περισσότερα, οτι έχουμε αδικηθεί κλπ ..

Και εγώ το έχω πάθει πολλές φορές.

Και να γνωρίζεις ότι κανείς δεν πετάει κάτι, όταν αυτό είναι καλό.

Και προσπάθησε να "αντέχεις"  και να μήν ειρωνεύεσαι, για να σε αντέχουν.

Διαφορετικά, αν το παίζεις έξυπνος θα παίρνεις πάντα τα @@ σου

evitaki, να σου πώ επίσης πως όσο καλή μουσικός και να είσαι/γίνεις,

να είσαι πάντα ταπεινόφρων.

Έχω γνωρίσει έναν πολύ καλό μουσικό, που επειδή είχε καβαλήσει το καλάμι,

όσοι τον γνώριζαν τον απέρριπταν λόγω χαρακτήρα,

και έμεινε στα αζήτητα. 

Βέβαια ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί προτιμήθηκαν άλλοι μουσικοί με λιγότερες μουσικές ικανότητες,

και νομίζει πως αδικήθηκε γιατί οι άλλοι είχαν το "μέσον"

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Δημοσιευμένο

Αν έχεις πάρει τα @@ σου, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι αυτά άξιζες .

Δε νομίζεις ότι είναι λίγο βαρύ αυτό;

Δημοσιευμένο

Για να σοβαρευτουμε κι ολας...

Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ το οποιο να εχει καποιο μελλον και ακομα δυσκολοτερο ειναι να βρεις γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

Γιατι αν δεν περνας καλα ανθρακες ο θησαυρος.

Ξεκινα απαντωντας σε μια απο τις εκατονταδες αγγελιες που ζηταν μουσικους (τα πληκτρα που παιζεις ειναι ετσι κι αλλοιως περιζητητα)

Μη ψαρωνεις καθολου επειδη δεν εχεις ξαναπαιξει,αν ξερεις τις βασικες συγχορδιες και εισαι συνεργασιμη θα εισαι οκ,τα πληκτρα ετσι κι αλλοιως στα περισσοτερα γκρουπ εχουν υποστηρικτικο ρολο (δεν μας ειπες τι ΜΟΥΣΙΚΗ θες να παιξεις που ειναι και το σπουδαιοτερο)

Πανω απο ολα μη ξεχνας οτι σημαντικοτερο και απο τις μουσικες σου γνωσεις ειναι να εισαι σοβαρη και επαγγελματιας σε ολα σου (συμπεριφορα,να εισαι παντα στην ωρα σου) ακομα κι αν το γκρουπ ειναι ερασιτεχνικο.

Προσωπικα υστερα απο 20 χρονια ενασχολησης με το ...αθλημα τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ. ;) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Προσωπικα υστερα απο 20 χρονια ενασχολησεις τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ. ;) 

+1, ακόμα και αν είναι άσχετος, αν έρχεται στην ώρα του ΚΑΤΙ θα παίξει, πολύ καλύτερα δηλαδή από το να είναι ο καλύτερος και να μην πατάει (και να μην παίζει ΤΙΠΟΤΑ).

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ  μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

λογικο. παιζοντας μουσικη ερχεσαι αντιμετωπος με.. χιλιαδες χαρακτηρες μουσικων. υπαρχει ο αρρωστημενα τελειομανης, ο ξερολας, ο τυπος που θα σολαρει ασταματητα και θα σπαει τα νευρα ολων, ο βρωμιαρης (ξερεις τι ειναι να γυρνας απο στουντιο μεσα στο καταχειμωνο με παραθυρα ανοιχτα γιατι ο αλλος απλως αρνειται να κανει μπανιο; και να ρωταει κιολας "γιατι εχετε ανοιχτα τα παραθυρα ρε παιδια  :o;" ), ο "απασχολημενος επαγγελματιας" (προβα; δεν μπορω καθολου αυτη την εβδομαδα, απο τον αλλο μηνα βλεπουμε) κοκ.

και δεν αναφερω καν τις οποιες διαφορες στα μουσικα γουστα και το ποσο ανοιχτομυαλος ειναι ο καθενας που προσωπικα το θεωρω το Α και το Ω σε ενα γκρουπ...

Δημοσιευμένο

Αν συναντήσεις τέτοια φαινόμενα πάντως, φύγε τρέχοντας, μην περιμένεις ότι ο άλλος με τον καιρό θα γίνει λιγότερο παπάρας ή λιγότερο βρωμιάρης ή περισσότερο υπεύθυνος. Μάλλον το αντίθετο θα γίνει, και συ θα χάνεις τον χρόνο σου.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...