Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Mπηκα, στο δωματιο, επαιξα μια φορα (νομιζω πως στο βιντεο φαινεται πως...πρεπει να φυγω σε 10 λεπτα ;D), μαζεψα ολα τα αποθεματα θρασσους μου και σας το δειχνω.

Συμπερασμα πρωτο: οτι το αφησεις σε αφηνει. Ημουν κουλος, τωρα αποκουλαθηκα.

Συμπερασμα δευτερο: Το μικροφωνο του Λαπτοπιου μπασσαρει πολυ το σημα

Συμπερασμα τριτο: Νομιζω πως το βιντεο αδικει την κιθαρα και λογω παιξιματος και λογω ηχου.

κανω κοπη πεηστ (γαματο;) αυτο που πηγα να γραψω  στο youtube  (αλλα παραδοξως δεν το δεχτηκε) γιατι οπως προειπα βιαζομαι:

''My new assembled parts telecaster. Its color is surf green and it has been through an aging process..

It has a Haussel seth lover style neck pickup and a Lollar 52 bridge.

Sorry for the extremely sloppy playing.

Telecaster--->Radial hot british--->Jam Red Muck--->CTC full tube reverb unit---> Fender woody pro Jr(Vol 11 o clock/ Tone 12 o clock).

First part: CTC

Second part: Radial-CTC

Third part: Red muck-CTC''

Enjoy, και μην το δειτε με γεματο στομαχι.

http://www.youtube.com/watch?v=l05GO0fwk_Y

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

ναι τωρα παιζει!

περα απο την εμφανιση της με αρεσε πολυ κ ηχος!

ετρεχε απο παντου η αλητεια!

ευγε dead! ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Αν και είναι γνωστό ότι είμαι από τους "πουριτανούς" του χρωματολογίου, η κιθάρα μου φαίνεται πανέμορφη.  :)

Στο 4:16 διέρχεται (πανικόβλητη από το overdrive) η γάτα.  ;D

Δημοσιευμένο

...ναι, ο πλατωνας ειναι λιγο εκλεπτυσμενος στα μουσικα του γουστα. Τον γαλουχω με Χατζιδακι, Πλατωνος και Γιαννατου. Η δε Μονικα οταν παιζω την πεφτει μπροστα στον ενισχυτη.

Επισης στο 0:04 μπορειτε να ακουσετε το ψυγειο μου (Pitsos new old stock) να παιζει. Καταραμενο τριφασικο, τι σου μελε να παθεις...

Δημοσιευμένο

Nαι ρε, μικρος ημουν πανκης. Καταλοιπα της...μητρος μου. ;D

Το μανικι ειναι τελειο τελικα. Δεν ξερω αν θα το εκανα σε αλλη κιθαρα ξανα, αλλα δεν μετανιωνω που το εκανα σε αυτην.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...