trigga Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 βλάπτει ρε γιατι προδιαθέτει ωδεία κ βιβλία αυτο.Στο αλλο το θεμα λεμε οτι αυτα κανουν κακό.Θελει αυτί-μουσικη-αλυσιδα-δαχτυλίδι-προπόνα το προπόνα το με κανα backing ή με τον φιλο σου το μαυρο που θα βαράει 5ωρα 1-4-5 κ.α. Μη μι ταλάζτι τώρα καλα τα μαθα ιέτσ. :P
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Ρε Trigga μια κουβέντα σου'παμε και την έκανες serial. Κακό του κεφαλιού μας... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
trigga Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Jazzikofagos γαρ...τα χει το μπιφτέκι αυτα τι να σε κάμω.Πλεον κυνηγάω το βίωμα :P
nektarios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Εμ αυτό λέω, μακριά, γιατί πολλοί την πατάνε, τρέχουν στα ωδεία και μετά παθαίνουν τα χειρότερα. ??? Τι ? ??? Μήπως πέφτουνε θύματα βιασμού ? απαγχονισμού ? ξυλοδαρμού ? λιθοβολισμού ? σωματεμπορίας ? H ανιψιά μου που θέλει να μάθει μουσική κι ένα μουσικό όργανο που να την στείλω ? στον Buddy Guy ή στον John Mayer ? Κι μην μου πει κανείς να κάνει ιδιαίτερα ... κι εκεί καθηγητή μουσικής δεν θα έχει στο κεφάλι της ? Ή μήπως το ιδιαίτερο δεν λογίζεται ως "ωδείο" ? Ο Κirk Hammet αλήθεια ( κι όχι μόνο ) γιατί έκανε "ιδιαίτερα" ? Τρομάρα μας , προσέχετε βρε τριμέγιστοι μουσικάρες τι γράφετε ;D , διαβάζει κι κόσμος "άσχετος" ;D.
elavd Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Νεκτάριε και με 1 space μεταξύ των λέξεων, μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που γράφεις. Γιατί κουράζεσαι και πατάς 2; ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
nektarios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Νεκτάριε και με 1 space μεταξύ των λέξεων, μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που γράφεις. Γιατί κουράζεσαι και πατάς 2; ;) Kαλέ φίλε έλα όμως που δεν μπορώ εγώ , λίγο γεράματα , λίγο στραβισμός μου φαίνεται ότι κολλάνε οι λέξεις μεταξύ τους :-\
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 ποπο εχει γινει πολυ κουραστικη η φαση με τα ωδεια τα feeling k ολες τις μπουρδες! μεγαλα παιδια ειμαστε μηπως ειναι καιρος να βαλουμε τα κομπλεξ μας στην ακρη κ να ασχοληθουμε μετην ουσια των ερωτηματων που γινονται στα τοπικς? ον τοπικ ο yameth τα ειπε πολυ σωστα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση