Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

βλάπτει ρε γιατι προδιαθέτει ωδεία κ βιβλία αυτο.Στο αλλο το θεμα λεμε οτι αυτα κανουν κακό.Θελει αυτί-μουσικη-αλυσιδα-δαχτυλίδι-προπόνα το προπόνα το με κανα backing ή με τον φιλο σου το μαυρο που θα βαράει 5ωρα 1-4-5 κ.α.

Μη μι ταλάζτι τώρα καλα τα μαθα ιέτσ. :P

Δημοσιευμένο

Εμ αυτό λέω, μακριά, γιατί πολλοί την πατάνε, τρέχουν στα ωδεία και μετά παθαίνουν τα χειρότερα.

??? Τι ?  ??? Μήπως  πέφτουνε  θύματα  βιασμού ? απαγχονισμού ? ξυλοδαρμού ? λιθοβολισμού ? σωματεμπορίας ?

H  ανιψιά  μου  που  θέλει  να  μάθει  μουσική  κι  ένα  μουσικό  όργανο  που  να  την  στείλω ?

στον  Buddy  Guy  ή  στον  John  Mayer ?

Κι  μην  μου  πει  κανείς  να  κάνει  ιδιαίτερα ...  κι  εκεί  καθηγητή  μουσικής  δεν  θα  έχει  στο  κεφάλι  της ?

Ή  μήπως  το  ιδιαίτερο  δεν  λογίζεται  ως  "ωδείο" ?

Ο  Κirk  Hammet  αλήθεια  ( κι  όχι  μόνο )  γιατί  έκανε  "ιδιαίτερα" ? Τρομάρα  μας , προσέχετε  βρε

τριμέγιστοι  μουσικάρες  τι  γράφετε  ;D , διαβάζει  κι  κόσμος  "άσχετος"  ;D.

Δημοσιευμένο

Νεκτάριε και με 1 space μεταξύ των λέξεων, μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που γράφεις. Γιατί κουράζεσαι και πατάς 2; ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Νεκτάριε και με 1 space μεταξύ των λέξεων, μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που γράφεις. Γιατί κουράζεσαι και πατάς 2; ;)

Kαλέ  φίλε  έλα  όμως  που  δεν  μπορώ  εγώ , λίγο  γεράματα , λίγο  στραβισμός  μου  φαίνεται  ότι  κολλάνε  οι  λέξεις  μεταξύ  τους  :-\

Δημοσιευμένο

ποπο εχει γινει πολυ κουραστικη η φαση με τα ωδεια τα feeling k ολες τις μπουρδες!

μεγαλα παιδια ειμαστε μηπως ειναι καιρος να βαλουμε τα κομπλεξ μας στην ακρη κ να ασχοληθουμε μετην ουσια των ερωτηματων που γινονται στα τοπικς?

ον τοπικ ο yameth τα ειπε πολυ σωστα!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...