Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 οκ man. θα γινει το εγχειρημα και θα ανεβουν νεα κλιπς μολις μου ερθει το pickguard. off topic. (το pickguard ερχεται απο γερμανια μαζι με μια american standard stratocaster 2008 , 3 tone sunburst , rosewood neck , για τον γιο του κουμπαρου μου - ο οποιος παρεπιπτοντως πηγαινει 1η λυκειου τωρα και ειναι πολυ "βρωμοχερο" στην κιθαρα- :o :o :o οποτε την προσεχη εβδομαδα αναμενεται M.B.T = Mega Blind Test , ΑΝΑΜΕΣΑ στις strat plus '97 / EJ signature / American Std strat 2008 / και το "μωρο" αυτου του τοπικ) οπως καταλαβαινετε θα πεσει πολυ γελιο! 8) 8) Mesa/Boogie & Strato
kotsos_007 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 αναμένουμε φίλτατε να τα ικούσουμε.... http://www.enzwh.blogspot.com/
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2008 -"ξεθαβοντας" το τοπικ- μετα λοιπον απο πειραματισμους , τοποθετησα στην partscaster , ενα mint green s-s-s pickguard και ενα σετ tonerider pure vintage pups.πολυ ωραιοι σε χροια!! ειχα εναν fender 5θεσιο , ενα jack plate κλπκλπκλπ και αφου "εκαψα" το κολλητηρι και τηρησα με θρησκευτικη ευλαβεια το wiring diagramm απο το site της duncan , τοποθετηθηκαν τα ανωτερω στη κιθαρα , μπηκαν 11αρες χορδες , "σεταριστηκε" και ιδου το αποτελεσμα..... TO Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α : εχω πολυ hum σε ολες τις θεσεις του επιλογεα το οποιο σταματαει μονο αν ακουμπησω το δαχτυλο μου στο jack plate. το "ξηλωσα" τα ξανακανα παλι απο την αρχη και δεν εβγαλα ακρη... τι κανω??? Mesa/Boogie & Strato
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 προφανως δεν εχεις γειωσει το Tremolo . ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
odis13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 καλώδιο και στην κάλτσα αν βαριεσαι....
alderbody Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 προφανως δεν εχεις γειωσει το Tremolo . ;) +1 πισω στο spring claw πρεπει να βγαινει ενα καλωδιο που να καταληγει στη γη, μεσω του wiring της κιθαρας. Αυτο σου γειωνει τις χορδες. .....βεβαια θα το ξαναπω, αλλα σαν το star grounding δεν εχει! ;) wood matters
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 +1 πισω στο spring claw πρεπει να βγαινει ενα καλωδιο που να καταληγει στη γη, μεσω του wiring της κιθαρας. Αυτο σου γειωνει τις χορδες. .....βεβαια θα το ξαναπω, αλλα σαν το star grounding δεν εχει! ;) Που σημαίνει ότι αν έχει κάπου όλες τις γειώσεις μαζεμένες κόλλησε και το καλώδιο από το spring claw στο ίδιο σημείο. Αν πάλι δεν είναι οι γειώσεις σου μαζεμένες.... μη σκας και πολύ :).
alderbody Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 Που σημαίνει ότι αν έχει κάπου όλες τις γειώσεις μαζεμένες κόλλησε και το καλώδιο από το spring claw στο ίδιο σημείο. Αν πάλι δεν είναι οι γειώσεις σου μαζεμένες.... μη σκας και πολύ :). Ακριβως! Και για να ειμαστε ακομα ...ακριβεστεροι, δες εδω λεπτομερειες ;) wood matters
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2008 παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες. πανω στα ποτενσιομετρα εχω τις γειωσεις.ειναι ολες σε ενα σημειο εκτος απο μια που ειναι κατι χιλιοστα παραδιπλα. εχω βαλει και το ground καλωδιο που πηγανει στην βαση των ελατηριων του τρεμολο.... την ξανανοιγω για να δω τι μπορω να κανω...ειμαι με το κολλητηρι ανα χειρας...και αποψε δουλευω...ισως καταφερω τιποτα... ::) να σας πω και το αλλο που παρατηρησα: ο βομβος σταματαει τελειως στην 2 και 4 θεση , οταν 1) ακουμπησω το δαχτυλο πανω στο jackplate 2) οταν κλεισω τελειως το κατω-κατω tone pot. καμια ιδεα??????? Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση