lambrosgg Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 ωραια κομματια ρε.Αυτα πρεπει να ακουτε κι αφηστε τα μπλουζ και τα ροκ να πουμε.Την αρμονια και την μουσικοτητα που εχει η ποπ συνδιασμενη με συγχρονη αρμονια δεν την εχει κανεις. Άρα κοντά έπεσα με τους backstreet boys! ;D ;D ;D ;D ;D (πλάκα πλάκα ντρέπομαι λίγο) :-[ http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
trigga Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 εσυ παρατα τα metal zone k ta satriani και πιασε και ακου spears να σιαξεις
pliktras Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Άρα κοντά έπεσα με τους backstreet boys! ;D ;D ;D ;D ;D (πλάκα πλάκα ντρέπομαι λίγο) :-[ γιατι?
ReCoC Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2008 Κάποιος παλιότερα είχε δώσει ένα λινκ απο ένα σιτε το οποίο ήταν search engine για στοίχους, στο οποίο έβαζες τους στοίχους που θυμόσουν (πχ oh baby I'm missing you) και σου έβγαζε όλα τα τραγούδια που περιείχαν τους στοίχους αυτούς. Μήπως το θυμάται κανείς? Free thinkers are dangerous...
onasisg Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Κάποιος παλιότερα είχε δώσει ένα λινκ απο ένα σιτε το οποίο ήταν search engine για στοίχους, στο οποίο έβαζες τους στοίχους που θυμόσουν (πχ oh baby I'm missing you) και σου έβγαζε όλα τα τραγούδια που περιείχαν τους στοίχους αυτούς. Μήπως το θυμάται κανείς? Δεν ξέρω ποιο ήταν, αλλά για αγγλικούς στίχους έχει πολλά: πχ http://lyrics.astraweb.com/ Για ελληνικούς στίχους καλό είναι το www.kithara.vu Μια και πιάσαμε τα τραγούδια να δώσω και εγώ το παζλ για ένα τραγούδι που το ψάχνω καιρό. Λόγια δεν ξέρω (αλλιώς θα το έβρισκα με τα παραπάνω κόλπα) αλλά έχω χαρακτηριστικά στοιχεία: 1. παλιό 2. ξένο στίχο 3. ξεκινά με (μην γελάσει κανένας ;D ) τον τραγουδιστή να κάνει ηχητικά εφέ "Brrrrrrrrrr... tsak tiki tsak tsak.." 4. και μετά έχει ένα ρυθμικό "ουΟΥουουουου.." 5. είναι πασίγνωστο πως να το λεν; ευχαριστώ προκαταβολικά, όποιον σκεφτεί.
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 1. παλιό 2. ξένο στίχο 3. ξεκινά με (μην γελάσει κανένας ;D ) τον τραγουδιστή να κάνει ηχητικά εφέ "Brrrrrrrrrr... tsak tiki tsak tsak.." 4. και μετά έχει ένα ρυθμικό "ουΟΥουουουου.." 5. είναι πασίγνωστο Τι στυλ είναι; www.facebook.com/YourPaintedSmile
onasisg Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Έχει ηλεκτρική κιθάρα, τρομπέτες (θα το έλεγα με ροκ πνεύμα, λόγω του ότι δεν ξέρω και πολλά από τις ονομασίες των ειδών μουσικής). ..με βλέπω να το τραγουδάω και να ανεβάζω wav σαν τον Pliktras :D
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 ..με βλέπω να το τραγουδάω και να ανεβάζω wav σαν τον Pliktras :D Κάντο, γιατί όχι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
onasisg Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 εεε... πια! έφτασα σε σημείο να βγω στο κουρμπέτι για ένα τραγούδι! μηνύστε με μηνύστε με, σε τραγούδια ξεφτυλίστε με! ;D ;D ;D Ελπίζω να είναι χαρακτηριστικό! ;)
boody Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 το μπρρρρρρ που λες μου θυμισε αυτο αλλα δεν εχει και τοσο 'ΡΟΚ ΠΝΕΥΜΑ".... skatmans world http://the-boody.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση