evris Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Υπάρχει περίπτωση να παρεβρεθούνε άλλοι δύο μπυρίλοι, εγώ κι ο alekelis, αλλά δεν έχουμε προτίμηση στην ημερομηνία, ας κανονιστεί όποτε μπορεί η πλειοψηφία... Οχι οτι σας πεθυμησα, αλλα για συμφεροντολογικους καθαρα λογους (η φημη λεει οτι ο dkall εχει εκεινη την ημερα τα γενεθλια του και μια που ειχε κερδισει το τζοκερ πριν κανα δυο βδομαδες τα κερναει ολα αυτος) θα προσπαθησω να ειμαι και εγω. My love for you is ticking clock, Berserker
dkall Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Γενεθλια δεν εχω ....αλλα κερναω λογω συμφερουσας πωλησης (Ευριπιδη συμφωνησαμε ετσι ? 200€ το octaver..) ...γηρασκω αει διδασκομενος...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 θα προσπαθήσω να μαι κ εγώ εκεί! το μέρος βολευεί μια χαρά! {evris > θα πέσει κανα πμ μήπως κατέβουμε μαζικά και οργανωμένα... ;D} φβ/snoozeloop
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μπυροποσία #7 Η εκδίκηση του Metal Zone Που: Beer Academy, Καρελλα 45, Χαλάνδρι (απέναντι από το Υγεία) Πότε: Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2008, 10μμ Συμμετοχές: με πμ στον Τσερεμόνη (moi) including κινητό, μέχρι την Παρασκευή 5μμ Είσοδος με την επίδειξη του Metal Zone σας ;D CU THERE! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 E ρε κρίμα! 1 δρόμο ποιο κάτω από το σπίτι "μου" στην Αθήνα! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ας πρόσεχες λάκη. REGARDS LEGO people live in houses made of their own flesh.
Subfire Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Την ατυχία μου,εγώ πότε θα καταφέρω να έρθω για το πιομα μια φορά?Μας έφαγε η απόσταση ρε **μωτο.... www.myspace.com/subfireband
bluesbreaker Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2008 Την ατυχία μου,εγώ πότε θα καταφέρω να έρθω για το πιομα μια φορά?Μας έφαγε η απόσταση ρε **μωτο.... me too :'( :'( :'(!!! http://www.myspace.com/aristidisk
Vrass Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ως γνωστόν θα παρίσταμαι και σε αυτήν την μπυροποσίαν... Με τον Κώστα79 αυτή τη φορά για να μη με ξαναγράψουν. ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σε κάτι λίγο περισσότερο από 5 ώρες θα συγκεντρωθείτε ΟΛΟΙ σας για την ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #7|!|! :-[ Δεν θα πω κάτι καινούριο...Για ακόμη μια φορά θα είμαι απών, καθώς είμαι και σπουδάζω εξωτερικό... Μια ακόμη ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ θα είναι για μένα ό,τι ήταν για τον Mustaine το Metallica Dream! Για μια ακόμη φορά ΝΟΙΖάδες θα συζητήσουν για κιθαριστικο/μπασο/ενισχυτο/μαγνητο/tremolo/μπρατσ-ικά θέματα και οι ΜΠΥΡΑ θα ρέει άφθονη!. Ο yameth θα εξηγήσει γιατί ξαναγύρισε στο κόκκινο, ο Vrass θα είναι ο γνωστός νικητής και σε μπύρα και σε φαϊ, ο dcall θα μονομαχήσει με τον aback για τις σερβιτόρες, ο menelaos θα προτιμήσει τις κόκκινες από τις ξανθιές (μπύρες), ο kwstas θα είναι περήφανος διότι για ακόμη μια φορά το avatar του θα είναι η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑΣ, ενώ τέλος, ο Jase θα είναι ευχαριστημένος και χαμογελαστός διότι ακόμη μια ceremony, δικής του οργάνωσης, έχει επιτυχία!....Τι να πω ρε παιδιά; ΚΑΛΑ ΜΠΥΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! :) :-[ :-\ :'( :'( ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση