Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Προτιμώ Παρασκευή αν είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθει ο Πάρις. Live and let Live.
aback Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 παίδες δε θα μπορέσω την παρασκευή στις 5, διότι έχω συναυλία πορτοκάλογλου στα μέγαρα, της οποίας είμαι υπεύθυνος. (κάποια άλλη μέρα ίσως;;;; ??? )
aback Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 ο ιαμέθιος θέλει παρασκευή, για να μην έρθω και βγάλω πάλι την μπυροποσία, ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. :(
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δεν το πρόλαβα ρε μάστορα το μήνυμα σου... Λέω για Παρασκευή για λιγότερο κόσμο στο μαγαζί. Σαββατο is ok for me too αν υπάρχει θέμα. Live and let Live.
Vrass Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Το Σαββατο πράγματι θα έχει κόσμο, αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς θα κλείσουμε τραπέζι. Το ιδιο ισχύει και αν το κάνουμε παρασκευή. Προσωπικα θα προτιμούσα Παρασκευη, μιας και είναι ένας γάμος το Σαββατο που θα ήθελα να πάω. Κανας άλλος?? Να και κάτι ψιλοάσχετο αλλά καλό... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θα την παραγγείλω κι εγώ! Live and let Live.
aback Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 παίδες εννοείται πως κάνω πλάκα. να κανονίσετε όποτε βολεύει τους πολλούς. θα υπάρξουν κι άλλες μπυροποσίες. υ.γ.1 ελπίζω αυτή τη φορά να μην αφήσετε πάλι να πεινάσει ο earendil εκμεταλλευόμενοι την ευγένειά του. ;D υ.γ. 2 vrass με το λεωφορείο να πας, να μην έχεις πάλι τα ίδια, μιας και δεν έπεισες περί αχρωματοψίας την προηγούμενη φορά.
menelaos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Παίδες κατά πάσα πιθανότητα θα σας επισκευθώ και εγώ! :) Κ προτιμώ και εγώ παρασκευή, if possible, τονίζοντας κ πάλι όμως ότι ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι μπορώ καθώς τρέχω με εξεταστικές κ διαβάσματα......... :(
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Οκ πάμε για Παρασκευή και όσοι δεν μπορέσουν θα τους βολέψουμε στην επόμενη :) Δεν έχουμε καμιά άλλη πρόταση για το venue της ακολασίας? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kultura Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Υπάρχει περίπτωση να παρεβρεθούνε άλλοι δύο μπυρίλοι, εγώ κι ο alekelis, αλλά δεν έχουμε προτίμηση στην ημερομηνία, ας κανονιστεί όποτε μπορεί η πλειοψηφία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση