Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

παίδες δε θα μπορέσω την παρασκευή στις 5, διότι έχω συναυλία πορτοκάλογλου στα μέγαρα, της οποίας είμαι υπεύθυνος. (κάποια άλλη μέρα ίσως;;;;  ???  )

Δημοσιευμένο

Το Σαββατο πράγματι θα έχει κόσμο, αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς θα κλείσουμε τραπέζι. Το ιδιο ισχύει και αν το κάνουμε παρασκευή. Προσωπικα θα προτιμούσα Παρασκευη, μιας και είναι ένας γάμος το Σαββατο που θα ήθελα να πάω. Κανας άλλος??

Να και κάτι ψιλοάσχετο αλλά καλό...

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημοσιευμένο

παίδες εννοείται πως κάνω πλάκα. να κανονίσετε όποτε βολεύει τους πολλούς. θα υπάρξουν κι άλλες μπυροποσίες.

υ.γ.1 ελπίζω αυτή τη φορά να μην αφήσετε πάλι να πεινάσει ο earendil εκμεταλλευόμενοι την ευγένειά του.  ;D

υ.γ. 2 vrass με το λεωφορείο να πας, να μην έχεις πάλι τα ίδια, μιας και δεν έπεισες περί αχρωματοψίας την προηγούμενη φορά.

Δημοσιευμένο

Παίδες κατά πάσα πιθανότητα θα σας επισκευθώ και εγώ! :) Κ προτιμώ και εγώ παρασκευή, if possible, τονίζοντας κ πάλι όμως ότι ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι μπορώ καθώς τρέχω με εξεταστικές κ διαβάσματα......... :(

Δημοσιευμένο

Οκ πάμε για Παρασκευή και όσοι δεν μπορέσουν θα τους βολέψουμε στην επόμενη  :)

Δεν έχουμε καμιά άλλη πρόταση για το venue της ακολασίας?

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Υπάρχει περίπτωση να παρεβρεθούνε άλλοι δύο μπυρίλοι, εγώ κι ο alekelis, αλλά δεν έχουμε προτίμηση στην ημερομηνία, ας κανονιστεί όποτε μπορεί η πλειοψηφία...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...