sentientno6 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Έχει δει κανείς να τα έχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη?
Lukather Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2008 αν θυμαμαι καλα τα ειχα δει στον Ηλια στην Drumland, Παπανασταστιου http://www.myspace.com/implosionprogmetal
YOUHOU Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Εγώ πιστευώ να αγοράσεις dvd το portnoy δεν πολυ αξίζει πρωτον είναι πανάκριβα το in constant motion έχει 3dvd και to liquid drum theater 2.Πρέπει να βαράει η τιμή.Εγώ τα χω όλα του portnoy ακόμα και αυτά στο studio απο το six degrees και μετά.Εγώ θα ψινόμουνα να αγοράσω το rhytmic illusions του gavin επιδή δεν το βρίσκω στο inet.Το σκέφτομαι όμως γιατί αν το δω θα σταματήσω τα drums.O τύπος έχει ξεφύγει απλά θεός ;D
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 ψιλοάσχετο, μάλλον πιο trivia η απάντηση, αλλα είχα ακούσει ότι όταν οι theater (θεοί για μένα) έβγαζαν το images&words έδωσαν 13ώρες υλικό σε dvd για να μονταριστεί και να ταχτοποιηθεί ώστε να κυκλοφορήσει... ε, οι 10 ήτανε του mike! ;D ;D ;D ;D μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
sentientno6 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Πολλές ακούγονται αλλά αν όντως τράβηξαν υλικό απο τότε είμαι σίγουρος πως οι περισσότερες ώρες κατα πολύ θα ήταν του Portnoy... και οι λιγότερες του Myung ;D. Απο την άλλη βέβαια έχω την εντύπωση πως ο Portnoy άρχισε να τραβάει (βίντεο) στο Train of Thought.
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 στο τιουμπ βρίσκεις και βίντεο από το awake, πραγματικά αξίζει...δεν είναι μόνο του πορτνου παντως...όντως το πρωτο πρεπει να τανε το drums of thought... πάντως ο τελευταίος δίσκος + το dvd(που το χω δει απειρες φορες) μάρεσαν πααααρα πολυ, και ειναι διχασμενες οι γνωμες αποσο ξερω.. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
sentientno6 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Και εμένα που είδα και το DVD (το οποίο μου φάνηκε λιιιίγο βαρετό) και άκουσα και το CD μου άρεσαν, σίγουρα όμως όχι το καλύτερο τους album. Αν πρόσεξες όμως στο DVD την παραγωγή αλλά και το τράβηγμα τα έκανε ο Portnoy.
dalla_vale Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Ρε ο Μαικ είναι θεούλης (αγαπημένος drummer) :) Τα dvd τα έχω δεί, 2 έχουν βγεί (εκτός και αν έχω πέσει πολυυυ έξω, το drumavarium και το drums of thought -από octavarium και train of thought αντιστοιχα) Αφού μιλάμε που μιλάμε για dvd, μόλις μου ήρθε αυτό http://www.thomann.de/gr/music_sales_jojo_mayer_secret_for_the.htm To oποίο θα χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό, ο καθηγητής δεν αντικαθιστάται με τίποτα :P Bέβαια τα dvd του Portnoy βοηθούν πάρα πολύ αν κάποιος θέλει να βγάλει τραγούδια από αυτά ;)
sentientno6 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Έχει βγάλει και άλλα, με το τελευταίο του να είναι το SysDrumatic Chaos.
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 νομιζω πως υπαρχει και το sysDRUMatic chaos(με πρόλαβε ο νεβερμορακιας sentientno6 ;D)... γαματος ο μαικ! κορυφαίο σημειο στο dvd η ηχογραφηση των backing vocals του in the presence of the enemies pt2... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση