acidfx Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Μαμάνε φυσικά! Θέλει και 'ρώτημα; Dude, We've Been Through So Much Shit, Deactivated Lasers With My Dick Now Its Time To Blow This F*cker Down! C'mon Kage Now It's Time To Blow Doors Down I Hear You Jables Now It's Time To Blow Doors Down Light Up The Stage Cuz Its Time For A Showdown We'll Bend You Over Then We'll Take Ya To Brown Town Now We've Got To Blow This F*cker Down He's Gonna Rape Me If We Do Not Blow Doors Down C'mon Kage Cuz It's Time To Blow Doors Down Ooooooh (?) It's Time For The Black Out :D Peace, Love, death metal
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Μαμάνε φυσικά! Θέλει και 'ρώτημα; Dude, We've Been Through So Much Shit, Deactivated Lasers With My Dick Now Its Time To Blow This F*cker Down! C'mon Kage Now It's Time To Blow Doors Down I Hear You Jables Now It's Time To Blow Doors Down Light Up The Stage Cuz Its Time For A Showdown We'll Bend You Over Then We'll Take Ya To Brown Town Now We've Got To Blow This F*cker Down He's Gonna Rape Me If We Do Not Blow Doors Down C'mon Kage Cuz It's Time To Blow Doors Down Ooooooh (?) It's Time For The Black Out :D Tωρα το ακουγααααααααα! χεχεχεχεχε :)
acidfx Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 εεεετσι...τσακίζει! :) Το 'βαλα κι'εγώ στην playlist. Είχα κολλήσει για ποοοοολύ καιρό με αυτό το τραγούδι (κυρίως) μετά την πρώτη φορά που είδα την ταινία. Το άκουγα και γέλαγα μόνοσ μ σα μαμάκας χεχε Peace, Love, death metal
mariostz Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Αν και χαβαλετζηδες παντως φαινεται να το εχουν μεσα τους. Παρομοιως και οι ταινιες τους, παρακμιακες αλλα χαβαλετζιδικες. Τρολολολολολολολ
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 εεεετσι...τσακίζει! :) Το 'βαλα κι'εγώ στην playlist. Είχα κολλήσει για ποοοοολύ καιρό με αυτό το τραγούδι (κυρίως) μετά την πρώτη φορά που είδα την ταινία. Το άκουγα και γέλαγα μόνοσ μ σα μαμάκας χεχε Εφτιαξα playlist με ολη τη δισκογραφια!!! σε εφαγα ;) lol
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Αν και χαβαλετζηδες παντως φαινεται να το εχουν μεσα τους. Παρομοιως και οι ταινιες τους, παρακμιακες αλλα χαβαλετζιδικες. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ και παρακμη οι ταινιες!!!!!! βρισκεις ευκολα rock musicals να δεις???? Εγω τρελαθηκα κ με pick of destiny αλλα κ με school of rock (Jack Black, Mike White etc)... Εσυ ποιες εχεις δει?
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Όπου Jack Black και ποιότητα, απλά τα πράματα. Μαμανε οι μαμακες, μαμανε. LEGO people live in houses made of their own flesh.
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Όπου Jack Black και ποιότητα, απλά τα πράματα. Μαμανε οι μαμακες, μαμανε. Χαχαχαχαχα μαλλον η καλυτερη απαντηση!
manos_m Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Τρομεροί τύποι!!!! Τρομερό το concept με τον μοναδικό τους fan ,τον Lee!! Έχω δει και τα επεισόδια που κάνανε στο HBO πριν ακόμα βγάλουν το πρώτο τους άλμπουμ Τρίτος στην παρέα είναι σχεδόν πάντα ο Dave Grohl των Foo Fighters που παίζει πάντα τον διάβολο είτε στα βίντεο είτε στην ταινία!!! Και η μουσική τους μουσικάρα.... PS Εγώ έχω και μπλούζα Explosivo!!!!
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Τρομεροί τύποι!!!! Τρομερό το concept με τον μοναδικό τους fan ,τον Lee!! Έχω δει και τα επεισόδια που κάνανε στο HBO πριν ακόμα βγάλουν το πρώτο τους άλμπουμ Τρίτος στην παρέα είναι σχεδόν πάντα ο Dave Grohl των Foo Fighters που παίζει πάντα τον διάβολο είτε στα βίντεο είτε στην ταινία!!! Και η μουσική τους μουσικάρα.... Αυτα τα επεισοδια που τα βρηκες? ηθελα κι εγω να τα δω.... Καλα Grohl θεος το χω ξαναπει!!!!! Εγω εχω την pick of destiny!!!!;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση