jmone Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Ψάχνοντας στο net για λαμπάτα μικρόφωνα έπεσα πάνω σε κάτι πολύ φτηνά τα οποία απ ότι λένε σε διάφορα ξένα forum είναι αρκετά καλά για την τιμή τους μήπως τα έχει χρησιμοποιείσαι κανείς και να τα έχει συγκρίνει με τίποτα σοβαρά μικρόφωνα ώστε να μας πει αν αξίζουν τίποτα ή είναι απλά για μούρη Studio Projects T3 MKII Rode K2 SE Electronics Z 5600A MK II SE Electronics ICIS ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
theonik Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Φιλαράκι τουλάχιστον το Rode K2 δεν είναι δα και τόσο φθηνό.. ;D Πάντως εγώ το έχω ακούσει και τα συμπεράσματα που είχα βγάλει συνοψίζονται ως εξής: 1. Μεγάλο σώμα και αρμονικές 2. Όγκος στα χαμηλά 3. Υψηλή ανάλυση 4. Υψηλό value for money και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Γενικά ακούγεται πιο εντυπωσιακό από το Audio Technica AT4047 που έχω (το οποίο είναι ιδιαίτερα επίπεδο και αχρωμάτιστο μικρόφωνο) αλλά προσωπικά προτιμώ την διαφάνεια ενός μη λαμπάτου πυκνωτικού παρά ενός με λάμπα και για αυτό επέλεξα το AT. Πάντως κάποιος ο οποιος έχει στην κατοχή του κάποιο αχρωμάτιστο μικρόφωνο θα ήταν εξαιρετική επιλογή να εμπλουτίσει τα ηχοχρώματά του και με το K2. ;)
fleamail Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Συμφωνώ με τον theonik. Το k2 είναι πολύ ιδιαίτερο μικρόφωνο με τρομερό value for money αλλά δεν είναι all around και ενώ κάποιες φωνές τις κολακεύει σε άλλες δεν κάθετε με τίποτα. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ και σαν room mic για ακουστικά όργανα και τύμπανα. Αν ψάχνεις για ένα λαμπάτο mic να προσθέσεις στην συλογή σου go for it Αν θα είναι το μοναδικό σου πυκνωτικό καλύτερα να δεις για κάτι άλλο. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
jmone Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 όχι έχω το akg c414 ltd και διάφορα άλλα αλλά το έβαλα 1) γιατί πιστεύω ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο και 2) γιατί αν λένε τίποτα να τσιμπήσω κανένα για το χαβαλέ ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ontheflow Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 δεν μου λετε ρε παιδια το: http://www.thomann.de/gr/the_tbone_sc450_valueset.htm ειναι καλω mic? το θελω για φονη! ειναι αρκετα οικονομικο και ακουγετε στην πιατσα οτι ειναι και καλο σαν mic για τα λεφτα του! βασικα δεν διαθετο πιο πολα λεφτα και μαλλον ειναι πολι καλητερο απο αλλα στα λευτα του... να το παρω? θα κανω δουλεια??? ευχαριστω!!!
trigga Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 πρωτα θα πρεπει να μας πεις τι ξερεις απο πιάτσες και μετα θα σου πουμε τι παιζει με το μαϊκροφώνι.
ontheflow Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 τι ενοεις τι ξερω απο πιατσες??? ενοω γενηκα ατομα που ασχολουντε και μου το εχουνε προτινει.
jmone Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 αν και δεν έχει σχέση με τα tube microphones θα σου πρότεινα να πάρεις στα ίδια χρήματα ένα rode m3 το οποίο είναι αρκετά all around mic και αν έχεις και λίγες γνώσεις κάνεις μια χαρά δουλειά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
sakatis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Λίγο παλιό το θέμα αλλά επίκαιρο πάντα. Φίλε jmone κι εγώ πάνω κάτω ανάμεσα σε αυτά τα μικρόφωνα είμαι για να αγοράζω. Άκουσα χθες το Κ2 φωνή, κλασσική κιθάρα και ολόκληρη μπάντα στημένο στη μέση του χώρου. Η φωνή σκέτη ακουγόταν κάπως "περίεργη", με λίγο γρέλι, την κλασσική "ζεστασιά" της λάμπας. Η φωνή μέσα στη μίξη ακουγόταν πολύ καλή και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη δουλειά στη μίξη, μόνο λίγο reverb. Το μικρόφωνο στη μέση του χώρου μπορούσε να ηχογραφήσεις ολόκληρη ροκ μπάντα ικανοποιητικά για δείγμα δουλειάς (με 1 μόνο μικρόφωνο!). Τέλος το μικρόφωνο αυτό θα το αγόραζα μόνο και μόνο για την κιθάρα που άκουσα. Δεν μπορω να το περιγράψω και δυστυχώς δεν έχω δείγματα. Πάντως θα το προτιμήσω (χωρίς να έχω ακούσει τα άλλα και χωρίς να έχω μελετήσει λεπτομερώς άλλα μικρόφωνα)
evilgio Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2009 νομιζω το neumann m15 θα σε βολεψει!και εχει και πολυ προσιτη τιμη οτι και να κανεις,εγω το κανω καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση