ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Addicted to adrenalin :P :) Να και οι βουνίσιοι ;D ;D Έτσι μπράβο συνεχίστε :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 2 stroke 4 ever. LEGO people live in houses made of their own flesh.
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 2 stroke 4 ever. Θα ξαναπώ άλλη μια φορά.......απορώ που τα βρίσκεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μπράβω μπράβο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΗΔΕΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ - ΟΠΤΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΥΦΛΩΣΗΣ BPM 666 KIOSATANASMAZISAS REGARDS LEGO people live in houses made of their own flesh.
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 επειδή δεν έχω μοτοσυκλέτα δεν παρακολουθώ το θέμα...σήμερα μπήκα τυχαία (θα εξηγήσω παρακάτω) και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ :o ;D 8) έχω γράψει ένα κομματάκι, την "ιπτάμενη φλορέτα" και σκέφτομαι με φίλους σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο να το γυρίσουμε βίντεο κλιπ. Μήπως κάποιος από σας διαθέτει ΦΛΟΡΕΤΑ ή κάτι αντίστοιχο και θέλει να τη μοιραστεί μαζί μας για της ανάκγες των γυρισμάτων; Μη φοβάστε φθορές κλπ, δε θα την καβαλήσω εγώ..μάλλον μια ξανθή κοπέλα-μοντέλο θα την καβαλήσει σε στάση {όχι εν κινήση...δύσκολο να βρείς ξανθό μοντέλο με δίπλωμα δικύκλου...} μήπως γνωρίζετε που μπορούμε έστω να νοικιάσουμε αν δε βρούμε πουθενά αλλού; φβ/snoozeloop
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Φλορέττα εχώ γω ρε λάκη, αλλά δεν την δίνω όπου κι όπου. Τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh.
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 οκ ρε, αφου ξηγιέσαι έτσι...σε προκαλώ αν έχεις όντως να σκασεις στην επόμενη μπυροποσία μ αυτη! :P {κ εγώ θα φέρω επιτόπου τη μοντέλα να γυρίσουμε τις σκηνές στα κρυφά, ;)όσο εσύ θα πίνεις τις μπύρες μέσα...} φβ/snoozeloop
bouzoukleri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζω ξανθιά όμορφη με σπουδές θεάτρου και αγωνιζόμενη με μοτό . Να σας κάνω κονέ ;
chord Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα απο διαφορα αλλα κυριως μετα το αγαπημενο μου βου-φου-ρου τον τελευταιο χρονο εχω αυτο!(CB 1300 -04)
boody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 wrtsxxx , floretta ειχε ο μπαμπας μου αλλα νομιζω οτι την πεταξαμε , κριμα....! ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησα (κρυφα) μετα οδηγησα (παλι κρυφα ) ενα dkw 5ταχυτο state of the art για την εποχη. Παντα ειχα αχτι να οδηγησω το zundapp του γειτονα , αλλα αν με πιανανε θα με κατηγορουσαν για διαρηξη http://the-boody.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση