Prophet Of Noise Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Χαίρεται! Έχει κάποιος εμπειρία από το SonicCell της Roland? Φαίνεται καλό αν θέλει να προσθέσει κάποιος κλασσικό roland ήχο στο setup του. Έχει γύρω στα 900 patches με σχεδόν όλα τα waveforms του Fantom X, και στο rolandclan.info έχουν βγει free για download οι ήχοι του XV-5080 για το SonicCell. Φυσικά δε λείπουν και οι 2 SRX θύρες για περαιτέρω expansion. Θα ήθελα να το ακούσω από κοντά αλλά δεν έχω βρει κάποιο μαγαζί να το έχει on display. Πως το κόβετε; MV-8800/Fantom X/Macbook Pro 17''/Saffire/Genelecs
edessaios Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα,αν και γενικώς δε βλέπω ιδαίτερη ανταπόκριση από το κοινό και απορώ γιατί,καθώς οι ήχοι του μου φαίνονται εκπληκτικοί,χωρίς καν να αναλογιστούμε το γεγονός των επεκτάσεων srx.
Rapture Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Είσαι εδεσσαίος απο την Εδεσσα ?? :o Lost To The Living
edessaios Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Όχι είμαι Εδεσσαίος από την Θεσσαλονίκη. ;D.Από την Έδεσσα είμαι βέβαια.
Rapture Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 έχω καταγωγη απο έκει...ήρθα πριν κάτι εμβομάδες...είχα έναν γάμο...πως πάνε τα πράματα ? Lost To The Living
edessaios Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2008 Δεν θα πιάσουμε κουβέντα τώρα,δεν είναι chat εδώ πέρα.Αν θές στείλε πμ.
Rapture Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2008 Καλά ντε, μη θυμώνεις !! ??? Lost To The Living
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση