Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Οι χορδές που παράγγειλα από το ebay(Αμερική) και τις πλήρωσα την προηγούμενη Τετάρτη ήρθαν ΣΗΜΕΡΑ μέσα σε 6 μέρες!!! :D :D :D

Εγώ περίμενα να κάνουν 2+ βδομάδες

10 σετ Daddario 9-42 μου κόστισαν τελικά 35¤!!!

Πόσο θα ήθελα τωρα να πάω να τις τρίψω στα μούτρα του μαγαζάτορα που μου έλεγε ότι αποκλείεται να τις πάρω κάτω από 4,5¤(κόστος λέει εξαγωγής εργοστασίου!!! ).

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Οι χορδές που παράγγειλα από το ebay(Αμερική) και τις πλήρωσα την προηγούμενη Τετάρτη ήρθαν ΣΗΜΕΡΑ μέσα σε 6 μέρες!!! :D :D :D

Εγώ περίμενα να κάνουν 2+ βδομάδες

10 σετ Daddario 9-42 μου κόστισαν τελικά 35¤!!!

Πόσο θα ήθελα τωρα να πάω να τις τρίψω στα μούτρα του μαγαζάτορα που μου έλεγε ότι αποκλείεται να τις πάρω κάτω από 4' date='5¤(κόστος λέει εξαγωγής εργοστασίου!!! ).[/quote']

Κανένα πρόβλημα, πήγαινε τες του και πούλα τες ¤5,5 το τεμάχιο! (¤4,5 κόστος εξαγωγής εργοστασίου + ¤1 τα μεταφορικά).

Έτσι και εσύ θα έχεις κέρδος και αυτός, όλοι ικανοποιημένοι! :twisted:

Δημοσιευμένο

Πόσο θα ήθελα τωρα να πάω να τις τρίψω στα μούτρα του μαγαζάτορα που μου έλεγε ότι αποκλείεται να τις πάρω κάτω από 4' date='5¤(κόστος λέει εξαγωγής εργοστασίου!!! ).[/quote']

Όχι βία στα μαγαζία!Προστατέψτε τους έλληνες επαγγελματίες εμπόρους μουσικών οργάνων( :twisted: χεχεχε)

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

...τώρα το μάθατε το Maverick Music?

Συμβουλή: Δεν αξίζει τον κόπο να παραγγείλετε μόνο ένα set χορδές.Πάρτε πράγματα που να βγαίνουν γύρω στα 100$.Έτσι και δεν θα έχετε προβλήματα με το τελωνείο,και δεν θα χρειαστεί να ξαναπαραγγέλνετε.

'Εχει και bulk set d'addario με $71 που αξίζει τον κόπο.

Occam's razor makes the cutting clean.

Δημοσιευμένο

Έβαλα τις 10άρες vinci που είχει προτείνει ο superfunk και μου άρεσαν πολύ!

Βέβαια δε είμαι σίγουρος αν μου άρεσαν οι χορδες καθ' αυτές ή απλά το ότι είναι καινούριες χορδές!Είχαν να αλλάξω κάμποσο καιρό...

Το σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου,ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα! :D

one colour: black - and shades of grey

Δημοσιευμένο

Το σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου' date='ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα! :D[/quote']

Αυτο πάλι πώς είναι δυνατόν :?: :?

Δημοσιευμένο

Το σίγουρο είναι ότι εξαφανίστηκαν τα περισσότερα από τα ενοχλητικά buzz-αρίσματα της κιθάρας μου' date='ακόμα και unplugged,πράγμα που με ενθουσίασε.Θαύμα!Θαύμα! :D[/quote']

Έλα μου ντε! :!:

Και μένα πολύ περίεργο μου φάνηκε,αλλά μου άρεσε. :D Ειδικά το ότι εξαφανίστηκαν ΚΑΙ unplugged και μάλιστα αρκετά έντονα buzzes το απέδωσα σε κάποιες θαυματουργές ιδιότητες των χορδών. :D

Το σίγουρο είναι ότι θα τις ξαναβάλω.

one colour: black - and shades of grey

Δημοσιευμένο

Έλα μου ντε! :!:

Και μένα πολύ περίεργο μου φάνηκε,αλλά μου άρεσε. :D Ειδικά το ότι εξαφανίστηκαν ΚΑΙ unplugged και μάλιστα αρκετά έντονα buzzes το απέδωσα σε κάποιες θαυματουργές ιδιότητες των χορδών. :D

Το σίγουρο είναι ότι θα τις ξαναβάλω.

Αν καταλάβεις κάτι πες μας να ξέρουμε :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...