Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2005 Για να πάψεις να κλαις, ψώνιζε από εδώ Aκριβως :wink: η απο εδω www.juststrings.com www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Steve Lado Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Δεν ξερω ρε παιδια αλλα εγω πιστευω οτι οι καλυτερες χορδες που κυκλοφορουν εδω ειναι μακραν οι DR!!!!ειναι πολυ μαλακες εχουν τελειο feeling και παρα πολυ μεγαλη διαρκεια.....μαλιστα τωρα βγηκαν και χορδες με επικαλυψη για 2πλασια διαρκεια(και παραπανω)!!!Στην μια μου κιθαρα που εχει floyd rose τις εχω βαλει 10αρες DR(κουρδισμενη σε D) και στην αλλη που δεν εχει τις εχω βαλει ενα set με 11αρες πανω και 10αρες κατω(κουρδισμενη σε drop C).........ειμαι τοσο ικανοποιημενος που δεν νομιζω να αλλαξω ποτε μαρκα χορδων.....
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 αφου σου αρεσουν και σε βολευουν μη ρωτας κανενα!!συνεχισε να τις χρησιμοποιείς! :lol: :wink: εμενα παντως οταν τις δοκιμασα οι περισσοτερες μου εβγαιναν σκουριασμενες ,ενω ειχα και αρκετες κακοτυλιγμενες ,μαλλον θα πρεπει να βελτιωσαν το quality control τους τα τελευταια χρονια (της ειχα δοκιμασει πριν απο 6-7 χρονια και απογοητευτικα..) παντως ΟΛΕΣ οι χορδες που ΔΕΝ ειναι μεσα σε προστατευτικη συσκευασια οπως οι VINCI & οι D'ADDARIO (& καποιες Gibson) αργα η γρηγορα θα χαλασουν αν μενουν στο ραφι (η στη ντουλαπα μας) οποτε δεν μου κανουν μια και αγοραζω απο το εξωτερικο σε μεγαλες ποσότητες για οικονομια στα μεταφορικα :wink: νομιζω οτι στο σπιτι μου εχω αυτη τη στιγμη περιπου 50 σετ χορδες,μου φτανουν για ..αρκετα χρονακια.. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Steve Lado Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2005 Κοιτα SUPERFUNK αφου μου λες για 6-7 χρονια πριν ........εχουν αλλαχει πολλα πραγματα!Παρ' ολλες τις χορδες που εχεις πηγεναι δοκιμασε ενα σετακι DR και θα με θυμηθεις.... :wink: :wink:
Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2005 Τώρα πάλι εγώ που από χρόνια αμνημόνευτα προσκυνώ τις Ernie Ball,τί θεωρούμαι;Vintage τύπος,ρομαντικός ή απλά εκτός εποχής..; :lol: Πέρα απ'την πλάκα πάντως,με τις ΕΒ (μιλάμε για Regular Slinky 11άρες) είμαι κομπλέ.Σκυλί ο θείος Ernie.Μόνο μουστάρδα δεν έχουν φάει αυτές οι χορδές ακόμα... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Flipper Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Οι Vinci είναι κλεισμένες σε αεροστεγές σακουλάκι.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Στην μια μου κιθαρα που εχει floyd rose τις εχω βαλει 10αρες DR(κουρδισμενη σε D) και στην αλλη που δεν εχει τις εχω βαλει ενα set με 11αρες πανω και 10αρες κατω(κουρδισμενη σε drop C).........ειμαι τοσο ικανοποιημενος που δεν νομιζω να αλλαξω ποτε μαρκα χορδων..... ¶ραγε ποιός έχει τέτοιο κούρδισμα... :wink: :D Τώρα πάλι εγώ που από χρόνια αμνημόνευτα προσκυνώ τις Ernie Ball' date='τί θεωρούμαι;Vintage τύπος,ρομαντικός ή απλά εκτός εποχής..; icon_lol.gif Πέρα απ'την πλάκα πάντως,με τις ΕΒ (μιλάμε για Regular Slinky 11άρες) είμαι κομπλέ.Σκυλί ο θείος Ernie.Μόνο μουστάρδα δεν έχουν φάει αυτές οι χορδές ακόμα...[/quote'] Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούσα της 10άρες EB.Μου είχαν κάτσει τέλεια στα δάχτυλα(μετά ήθελα πιο παχιές και οι EB ήταν σκληρές για μένα).Και όλα αυτά που λες να είσαι αν έχεις βρεί το "set" σου σκασίλα σου :D You are wrong f**ked and overatted...
gto234 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά ξέρει κανείς κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει σε λογικές τιμές χορδές(όχι πχ σαν κάποιους που πουλάνε 8,5¤ το σετ daddario :evil: )?
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 ευκολοτερο ειναι να βγεις ραντεβου με την Αντελινα Τζολι παρα να βρεις φθηνες χορδες στην Αθηνα.. :lol: οποιοδηποτε σετ χορδων κανει πανω απο 3,5-4 ευρω ειναι υπερτιμημενο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gto234 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Εχεις δίκιο ρε superfunk αλλά μέχρι να δω τι θα γίνει με την παραγγελία από το ebay πρέπει να εφοδιαστώ με ένα σετακι. Υ.Γ. Τελικά πιό "φτηνά" έχει daddario με 5¤ το adagio αλλά είναι στο Χαλάνδρι ρε $%@Ρ#@.Ποιός τρέχει τωρα εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση