babis1012 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια πηρα μια καρτα pcmcia adapter που βγαζει 2 firewire.Πως μπαινει στο λαπτοπ?Δεν μπαινει εκει που λέει express card???
babis1012 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 απο οτι βλεπω μεσα στην υποδοχη κανεει ενα κοψιμο ενω αυτη που πηρα ειναι παραλληλογραμη μπροστα.πηρα λαθος καρτα?????στο manual toy laptop λεει οτι ειναι express card 54 και υποστηρίζει και 34. Η καρτα λεει οτι ειναι pcmcia adapter ieee 1394 cardbus.Peite μου ρε παιδια τι γινετε.Τα εχω παιξει
Loki Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Φίλε μου μάλλον λάθος κάρτα πήρες. Τα καινούργια λαπτοπ υποστηρίζουν κάρτες express ενώ η κάρτα που πήρες είναι προφανώς PCMCIA II και δεν θα σου δουλέψει. Γύρνα την πίσω και πάρε μια express firewire κάρτα με Texas Instruments τσιπάκι, αν και νόμιζω ότι δεν θα λύσεις έτσι το πρόβλημα σου. Πρεπει να σιγουρευτείς πρώτα ότι δεν φταινε τα ρεύματα σου από το σπίτι και μετά τα καλώδια που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε πρώτα σε διαφορετικές πρίζες (διαφορετική για λαπτοπ και κάρτα ήχου) με διαφορετικά καλώδια και βλέπεις μετα τι γινεται. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
babis1012 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2008 Η καρτα οντως ειναι λαθος.θα το δοκιμασω και αυτο με τα ρευματα αλλα το κοβω λιγο χλωμο γιατι μου ειπανε πως τα 4πινα καλωδια firewire δεν παρεχουν ρευμα οπως τα 9πινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση