Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
οι μαγνητες περνουν τον ηχο που βγαζουν (τα ξυλα,τα δαχτυλα του παιχτη,και οι χορδες του οργανου)

FirewoodAlert.jpg

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

θες να πεις δεν ισχυει κατι τετοιο?οτι μαγνητες δε ν περνουν ηχοχρωμα απο τα ξυλα,παρα μονο απο τις χορδες και τα δαχτυλα.

www.myspace.com/dimitrisdimas

Δημοσιευμένο

θα με βοηθουσες ιδιαιτερα αν μου ελεγες τις αποψεις σου πανω σε αυτο το θεμα...ειμαι μπασιστας και σκοπευω να ειμαι και για τα επομενα χρονια :) οποτε καθε αποψη και ιδεα απο το καθενα μου ειναι χρησημη.μπορεις να απαντησης με π.μ για να μη ξεφυγουμε εκτος θεματος.

www.myspace.com/dimitrisdimas

Δημοσιευμένο

παλιοτερα ειχα προσπαθησει και εγω να βελτιωσω καποια μπασα αλλαζοντας μαγνητες,nut,γεφυρα-καβαλαρη κυριως απο χομπι.τυχαινει να εχω και εγω το ιδιο μπασο με εσενα washburn xb105 και του αλλαξα μαγνητες του και γεφυρα,οι μαγνητες που εβαλα δεν ηταν active εβαλα τους dimarzio ultra jazz.Τελικα οδηγηθηκα στο συμπερασμα οτι τα οργανα που δεν ειναι κατασκευασμενα απο καλα ξυλα αλλα(απο πριονιδια,κοντραπλακε,και οτι αλλο περισευει)οτι και να κανεις δεν θα τα βελτιωσεις με τιποτα αλλα το αντιθετο θα χειροτερευσουν ισως τουλαχιστον αυτο συνεβη σε εμενα καθως πειραματιστικα με δυο οργανα.και ολο αυτο τελικα μου φενεται λογικο γιατι οι μαγνητες περνουν τον ηχο που βγαζουν (τα ξυλα,τα δαχτυλα του παιχτη,και οι χορδες του οργανου).Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν κανεις αυτη τη κινηση θελω να μαθω τα αποτελεσματα αν πετυχε η συνταγη η οχι.

Συμφωνώ, εξάλλου όλη αυτή την διαδικασία την κάνω πιο πολύ από μεράκι και όχι γιατί περιμένω ότι ξαφνικά το Washburn θα παίζει σαν ένα ακριβό όργανο. Μόλις ολοκληρώσω τις βελτιώσεις του μπάσου θα αναφέρω για το αν το πείραμα πέτυχε η απέτυχε.

Υ.Γ Για την γέφυρα μιας που και εσύ την άλλαξες στο ίδιο μπάσο  έχεις να μου  προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ή τι πρέπει να προσέξω αν τελικά αποφασίσω να την αλλάξω. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...