Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Άσχετο αλλά αυτός ο slipperman δε μου λέει για τον ήχο της κιθάρας από abyss. Όποιος την έχει ακούσει καταλαβαίνει ότι είναι πολύ χαρακτηριστικός ο "τόνος" της. Πάντως είναι τρομερός οδηγός!

Danke schοn Herr SF (τι ψωνάρα είμαι ;D)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
\Άλλωστε δεν παίζει με τον koch αλλά με έναν fender champion 600 από κάτω :o ;D :P

To βίντεο που παρέθεσα από τον Γιουτούμπη είναι από έναν fleamail4 (μάλλον εσύ είσαι αυτός - Μπαόκι βρε;;  ;D) και στην περιγραφή λέει ξεκάθαρα "Nick Huber Dolphin played straight on a Koch Studiotone". Τα tags μάλιστα του βίντεο είναι: Huber - Nick - Dolphin - Koch - Studiotone. Για του λόγου το αληθές κάντε copy paste στον browser σας το λινκ:

http://www.youtube.com/watch?v=Yez5f0bE-Ic

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

To βίντεο που παρέθεσα από τον Γιουτούμπη είναι από έναν fleamail4 (μάλλον εσύ είσαι αυτός - Μπαόκι βρε;;  ;D) και στην περιγραφή λέει ξεκάθαρα "Nick Huber Dolphin played straight on a Koch Studiotone". Τα tags μάλιστα του βίντεο είναι: Huber - Nick - Dolphin - Koch - Studiotone. Για του λόγου το αληθές κάντε copy paste στον browser σας το λινκ:

http://www.youtube.com/watch?v=Yez5f0bE-Ic

Μάλλον δεν είδες τα emoticons από δίπλα, εννοείτε πως κάνω πλάκα.

Και όχι δεν είμαι μπαόκι, απλά το 2 και το 3 ήταν πιασμένα 8)

Δημοσιευμένο

Καλό είναι το κλιπάκισ' αλεκέλ'... Ψήσου, όμως να του βάλεις τίποτα funky τύμπανα... 8)

Αυτό θεωρείται επιβεβλημένο ;)

Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να πουλήσεις σε μένα την tokai και να πάρεις ένα σετάκι gabriel.. ::)

Jam House

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...