bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Έχω πάρει την απόφαση να αγοράσω δυο Gibson V & LP. Το ερώτημα που με τηρανάει είναι να πάρω μια super duper Flying ή μια low budget LP; Ή το ανάποδο, Duper LP και φθηνή V; Εναλλακτικά σε άλλες εταιρίες προτείνετε κάτι; Μπορεί να αλλαξοπιστήσω αν αξίζει μια πρόταση.
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Καλημέρα, Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις ποιές V και LP σου κάθονται καλύτερα. Απο κει και πέρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μια κιθάρα που είναι φαινομενικά "low budget" δεν σημαίνει ότι είναι και χαμηλής αξίας σε playability, ήχο και εμφάνιση. Καλές αγορές. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Καλημέρα, Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις ποιές V και LP σου κάθονται καλύτερα. Απο κει και πέρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μια κιθάρα που είναι φαινομενικά "low budget" δεν σημαίνει ότι είναι και χαμηλής αξίας σε playability, ήχο και εμφάνιση. Καλές αγορές. +2112 οι δυο κιθαρες που παιζω το τελευταιο 6μηνο ειναι "low budget" κ οι δυο μαζι δεν περανε τα 1000 euro κ ειμαι super ευχαριστημενος! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
kultura Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δεν μας είπες, βέβαια, και τι μουσική θες να παίξεις, αλλά έχω την αίσθηση ότι η LP έχει μεγαλύτερο εύρος ήχων...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Να πω την αλήθεια μόνο για Heavy-Rock θα χρησιμοποιηθούν. Έχω ήδη Fenderιες και προέκυψε να έχει Gibson ο άλλος κιθαρίστας απ'το group. Όσες φορές αλλάξαμε όργανα έβγαινε στα χέρια μου πιο φυσικός ο ήχος.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Και επίσης να μας πεις πόσα χρήματα διαθέτεις ;D You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση