Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μπα!

Μάνος Χατζιδάκις

Μπα...

* Good artists copy. Great artists steal. (Pablo Picasso)

* Immature poets imitate; mature poets steal. (T. S. Eliot, in Philip Massinger, in The Sacred Wood - 1920)

http://en.wikiquote.org/wiki/Pablo_Picasso

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Παντως ακομα και να το εκλεψαν (που δεν το εκλεψαν) το κομματι των CP ειναι δραματικα καλυτερο απο ολες τις αποψεις... ;)

Το κομματι μπορει να ειναι καλο, ο δισκος ομως......  ::) ::) ::)

Για τον Pολ(ΠεΟλικο για οσους δεν θυμουνται φυσικη..)  ;)

Δημοσιευμένο

παντως Σατριανι ΔΕΝ ακουω  (γιατι απλα δεν τον αντεχω ουτε ενα λεπτο... :))

;D ;D ;D!και πίστευα ότι εγώ ήμουν μόνο ανώμαλος...όντως τα κομμάτια του δε μου λένε τίποτα-όχι ότι δεν είναι καλός κιθαρίστας-απλά δε μου λέει γενικά τίποτα,προτιμώ 1000 φορές τον Στέφανο(τον Βαι Βαι)!

Δημοσιευμένο

Μάνος Χατζιδάκις

Ώπα, για λέγε... Βαριά κατηγορία για έναν πολύ μεγάλο μουσικό.

+1!δε μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο!είπαμε παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει..αλλά το να παρουσιάσεις έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ως κλέφτη είναι too much,εξάλλου τα έργα του Χατζιδάκι δεν είναι 3 συγχορδίες...όπως των CP και των κάθε CP!

Δημοσιευμένο

+1!δε μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο!είπαμε παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει..αλλά το να παρουσιάσεις έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ως κλέφτη είναι too much,εξάλλου τα έργα του Χατζιδάκι δεν είναι 3 συγχορδίες...όπως των CP και των κάθε CP!

Καλό είναι να διαβάζουμε όλα τα ποστς με τη σειρά και πιο προσεκτικά για να καταλαβαίνουμε και τί θέλουν να πουν... ;)

Δημοσιευμένο

Καλό είναι να διαβάζουμε όλα τα ποστς με τη σειρά και πιο προσεκτικά για να καταλαβαίνουμε και τί θέλουν να πουν... ;)

Eιλικρινά συγνώμη δεν πρόσεξα τα παραπάνω posts και δε συνειδητοποίησα πως αναφερόσουν σε ρήση του Χατζηδάκι :-[ :-[ :-[ :-[!!!δικό μου το λάθος ;)

Δημοσιευμένο

longshadow, έκανα και εγώ λάθος γιατί δεν κατάλαβα οτι μιλούσες για ρήση που είπε ο ίδιος ο Χατζιδάκης με την οποία βέβαια διαφωνώ απόλυτα.

Δημοσιευμένο

Εγω παλι ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα (και μαζι μου συμφωνουν τουλαχιστον ο Καβαφης ,ο T.S.Elliot & o Picasso οποτε εχω καλη παρεα.. ;D)

Παρθενογεννεση στην τεχνη δεν υπαρχει και ειναι αδυνατον αν εισαι οντως μεγαλο ταλεντο να μην "κλεψεις" απο τους προηγουμενους ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειδους τεχνης και να κανεις. ;)

Υπαρχει βεβαια ο σωστος (π.χ ο τροπος που ο Μοτσαρτ "εκλεψε" μοτιβα κλασσικης τουρκικης μουσικης για να γραψει το “Abduction from the Seraglio”, η ο τροπος που ο PICASSO "αντεγραφε" αφρικανικα μοτιβα ) και ο λαθος (ο νοων νοειτω...) ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...