Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

vandergraaf δεν νομίζω ότι το ψάχνεις σωστά το θέμα.

1) Οι κιθάρες που παρέθεσες έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους κατασκευαστικά. Π.χ. αν είναι η πρώτη σου σοβαρή επαφή με Les Paul, να ξέρεις ότι είναι (γενικά) βαριές κιθάρες σε σχέση με τις strat αλλά με μια studio είσαι περίπου στο ίδιο βάρος. Ενημερώσου σχετικά με τις διαφορές

2) Θα μας πεις λίγα λόγια για τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου (ενισχυτής, πετάλια/πεταλιέρα, κτλ);

3) Εκτός απ'το θέμα του ήχου έχεις κάποια άλλα...βίτσια; :D Πάχος μπράτσου, κτλ.

4) Αν είναι να σκάσεις ΛΕΦΤΑ για μια Gibson σου προτείνω να πας Αμερική για 3-4 μέρες διακοπές να περάσεις καλά και να πας σε ένα καλό μαγαζί, να δοκιμάσεις ότι θες και όσο θες (ναι εκεί σε αφήνουν ΚΑΙ να τις πιάνεις ΚΑΙ να τις παίζεις  ;D) για να διαλέξεις σωστά, εκμεταλλευόμενος το...πεσμένο δολλάριο. Σαν αριστερόχειρας δεν νομίζω να βρεις αλλού μεγαλύτερη ποικιλία, ειδικά αν συνεννοηθείς με το μαγαζί πριν πας  ;)

5) If the shit fits, wear it. Στη θέση σου δεν θα με απασχολούσε σ'αυτή τη φάση να πάρω "το καλύτερο" σε θέμα specs απλά και μόνο επειδή είναι το καλύτερο στα χαρτιά και έχω τα λεφτά να το πάρω. Αυτό που μετράει είναι ποιό σου κάθεται καλύτερα και σου ακούγεται καλύτερα ασχέτως τιμής. Στο live όταν κάνεις μαλακία δεν μπορείς να πεις στο κοινό "αγνοήστε τη μαλακία γιατί έχει AAAA flame top"...

Καλές αγορές.

1) Πάντως εγώ μια standard που σήκωσα πρόσφατα ήταν ΠΟΥΠΟΥΛΟ... Ε βέβαια έχουν διαφορές μεταξύ τους. Εγώ παράθεσα απλώς όλες τις διαθέσιμες αριστερές les paul.

2) Λοιπόν: Παίζω με rack set-up (λόγω ευκολίας περισσότερο). Marshall JMP-1, G-Major, BBE Maximizer, Mesa Boogie 50/50 σε καμπίνα Marshall 1936. Είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος.

3) Αυτό θα μου βγεί περίπου +2000. Λεφτά έχω επειδή τα έχω μαζέψει (3500-4000) όχι επειδή είμαι πλούσιος... Μακάρι να γινόταν αυτό γιατί είναι πολύ καλή φάση...

4) ΔΕΝ με απασχολεί να πάρω κάτι για να φαίνεται... Απλά νομίζω ότι αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πρέπει να το ψάχνεις να πάρεις κάτι καλό. Αν μου ακουστεί καλύτερα η Studio πίστεψέ με αυτήν θα πάρω... (Αλλά δεν νομίζω...  ;D ;D )

Πάντως ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις μέχρι στιγμής απαντήσεις τους! Να'στε καλά!  :)

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Να πω κατι ασχετο?Τον εξοπλισμο για την κιθαρα τον εχεις?Με ποσοστα αν βαλω για τον ηχο σου κ τη βελτιωση παιξιματος κτλ κτλ για ενα 70% ευθυνονται οι ενισχυτες κ μετα τα πεταλια και παει λεγοντας.Τωρα εχοντας μια πανακριβη κιθαρα κ εναν ενισχυτη των 500-700 ευρω μαλλον κανεις χαζομαρα για μενα.

Αν παλι εχεις εξοπλισμο που σκοτωνει τοτε παρε το custom λεσπόλ κ διαβασε στο περι ανεμων το θεμα με το ποιητικό μερος της λεσπόλ.(δεν το βρισκω)

Εντιτ:νταξ δικε σου την ωρα που ρωτουσα πεταχτηκες.Αυτα που λες αν κ δεν τα πιανω λογω ασχετοσυνης φαινεται να ειναι καλα ναπουμ

Δημοσιευμένο

οκ ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είσαι μέσα στα πράγματα  :)

Πάντως το να πας π.χ. Γερμανία με καμιά Easyjet ή αντίστοιχη low-cost και να κάτσεις 1-2 βράδια στο Treppendorf να τσεκάρεις την αποθήκη του Thomann δεν θα σου πάρει περισσότερα από 400 Ευρώ (maximum) και νομίζω αξίζει τον κόπο να επενδύσεις ένα 10% απ'το budget σου για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει  8)

Δεδομένου πάντα ότι θα έχει διαθέσιμες αυτές που ψάχνεις.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο
Πάντως το να πας π.χ. Γερμανία με καμιά Easyjet ή αντίστοιχη low-cost και να κάτσεις 1-2 βράδια στο Treppendorf να τσεκάρεις την αποθήκη του Thomann δεν θα σου πάρει περισσότερα από 400 Ευρώ (maximum) και νομίζω αξίζει τον κόπο να επενδύσεις ένα 10% απ'το budget σου για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει  8)

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ Jase. ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Να πω κατι ασχετο?Τον εξοπλισμο για την κιθαρα τον εχεις?Με ποσοστα αν βαλω για τον ηχο σου κ τη βελτιωση παιξιματος κτλ κτλ για ενα 70% ευθυνονται οι ενισχυτες κ μετα τα πεταλια και παει λεγοντας.Τωρα εχοντας μια πανακριβη κιθαρα κ εναν ενισχυτη των 500-700 ευρω μαλλον κανεις χαζομαρα για μενα.

Αν παλι εχεις εξοπλισμο που σκοτωνει τοτε παρε το custom λεσπόλ κ διαβασε στο περι ανεμων το θεμα με το ποιητικό μερος της λεσπόλ.(δεν το βρισκω)

Βρε trigga μαστορα του noiz! Δεν κάνει 500 ευρώ ο εξοπλισμός μου αγόρι'μ. Δεν έβαλες σωστά το ποσοστό της βελτίωσης μαζί με την παλινδρομική κίνηση της βελτίωσης!  ;D

Δημοσιευμένο

οκ ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είσαι μέσα στα πράγματα  :)

Δεδομένου πάντα ότι θα έχει διαθέσιμες αυτές που ψάχνεις.

Αν τους εκβιάσω εδώ να μου φέρουν αυτή που θέλω θα μου πάει πολύ ακριβότερα?  ;D Βέβαια χάνω την δοκιμή έτσι που είναι ίσως το 90%...

Δημοσιευμένο

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ Jase. ;)

Σωστός ο ταυρομάχος!

Άσε που με τόσες κιθάρες σε στοκ πας και αποκλειστικά για την απόλυτη εμπειρία χλιδής!

Mmmm, αποθήκη Thomann...

homer-drool.gif

;D ;D ;D ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

gg-simpson-guitar-hero.jpg

Δίνεις κι ένα φακελάκι στον Αγγελόπουλο και έχεις και ξενάγηση στη μητρική σου γλώσσα!

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Βρε trigga μαστορα του noiz! Δεν κάνει 500 ευρώ ο εξοπλισμός μου αγόρι'μ. Δεν έβαλες σωστά το ποσοστό της βελτίωσης μαζί με την παλινδρομική κίνηση της βελτίωσης!  ;D

Οταν εγραφες το μηνυμα εγραφα κ γω κ εγινε μπερδεψια ωρε μπζιλε ναπουμ.Στο εντιτ ειπα οτι τα μηχανακια δε με φαινονται για φτηνα.

Αν επιμενεις aderfos leei beriger apo germania me 400 eurw to taksidi kalo gia metal-jazz me distorsio thomann.H oxi?

Δημοσιευμένο

Οταν εγραφες το μηνυμα εγραφα κ γω κ εγινε μπερδεψια ωρε μπζιλε ναπουμ.Στο εντιτ ειπα οτι τα μηχανακια δε με φαινονται για φτηνα.

Αν επιμενεις aderfos leei beriger apo germania me 400 eurw to taksidi kalo gia metal-jazz me distorsio thomann.H oxi?

Σαφως ΝΑΙ!  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...