Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

-Γράφω το έπος στο cubase και αφού τελειώσω, θέλω να παίξω 24 ώρες call of Duty2 online στο καπάκι.

συμπαθέστατε  καλέ  συνοδοιπόρε , το  laptop  και  την  ff - 400 , δεν  την  πήρες  για  παιχνίδια , αλλά  για  μουσικά  έπη !!!

μην  παρατάς  τα  έπη  λοιπόν  για  ένα  φτηνό  πιστολίδι , κι  επίσης  όταν  παίζεις  τέτοια  παιχνίδια , να  μην  επιτρέπεις  σε  μικρά  παιδιά  να  παρακολουθούν  τι  κάνεις

φιλικότατα

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Θα το πω για τελευταια φορα για οσους δεν το καταλαβαν η προσπαθουν να ερμηνευσουν εναν διακοπτη switch λεγοντας τον οn/off

Η καρτα ΔΕΝ εχει διακοπτει ΟΝ/OFF οπως λεει και ο killon η λυση ειναι μια..(διακοπτη διακοπης παροχης ρευματος)

Οποιος θελει να διαψευση τα λεγομενα μου το τηλ. του επισημου αντιπροσοπου τις rme 210-6040291

Δημοσιευμένο

συμπαθέστατε  καλέ  συνοδοιπόρε , το  laptop  και  την  ff - 400 , δεν  την  πήρες   για  παιχνίδια , αλλά  για  μουσικά  έπη !!!

μην  παρατάς  τα  έπη  λοιπόν  για  ένα  φτηνό  πιστολίδι , κι  επίσης  όταν  παίζεις  τέτοια  παιχνίδια , να  μην  επιτρέπεις  σε  μικρά  παιδιά  να  παρακολουθούν  τι  κάνεις

φιλικότατα

Μα δεν μπορώ, με οδηγούν αρχέγονα ένστικτα να βλάψω κάποιον. Να τον πυροβολήσω ανάμεσα στα μάτια από απόσταση, ή καλύτερα να τον μαχαιρώσω από κοντά.

Μετά την δημιουργία πρέπει να έρθει η καταστροφή, μα δεν έχεις δει ταινίες νίντζα? Πρώτα χτίζεις το τέλειο πνεύμα-σώμα και μετά γίνεσαι μηχανή του θανάτου.

Ωραία η τελευταία λύση με το ξεχωριστό πολύμπριζο.

Δημοσιευμένο

Μα δεν μπορώ, με οδηγούν αρχέγονα ένστικτα να βλάψω κάποιον. Να τον πυροβολήσω ανάμεσα στα μάτια από απόσταση, ή καλύτερα να τον μαχαιρώσω από κοντά.

Ωραία η τελευταία λύση με το ξεχωριστό πολύμπριζο.

Μην δίνεις σημασία αγόρι μου σε αυτούς , σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θυμάμαι μια εποχή το κόλυμα που είχα φάει με το Delta Force.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημοσιευμένο

Θα το πω για τελευταια φορα για οσους δεν το καταλαβαν η προσπαθουν να ερμηνευσουν εναν διακοπτη switch λεγοντας τον οn/off

Η καρτα ΔΕΝ εχει διακοπτει ΟΝ/OFF οπως λεει και ο killon η λυση ειναι μια..(διακοπτη διακοπης παροχης ρευματος)

Οποιος θελει να διαψευση τα λεγομενα μου το τηλ. του επισημου αντιπροσοπου τις rme 210-6040291

καλέ  μου  άνθρωπε , πες  το  όσες  φορές  θέλεις !!!

stand  alone  η  κάρτα   "ανάβει" ?  τροφοδοτείται  με  ρεύμα  με  αυτόν  τον  διακόπτη ?  ναι  ή  όχι ?

ο  διακόπτης  αυτός  λοιπόν  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ   ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ  ΟΝ/OFF   :)  από  την  στιγμή   που  ΕΧΕΙ   ΚΑΙ   ΑΥΤΗΝ  την  χρήση - χρησιμότητα !!!

Δημοσιευμένο

καλέ  μου  άνθρωπε , πες  το  όσες  φορές  θέλεις !!!

stand  alone  η  κάρτα  "ανάβει" ?  τροφοδοτείται  με  ρεύμα  με  αυτόν  τον  διακόπτη ?  ναι  ή  όχι ?

ο  διακόπτης  αυτός  λοιπόν  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ  ΟΝ/OFF  :)  από  την  στιγμή  που  ΕΧΕΙ  ΚΑΙ  ΑΥΤΗΝ  την  χρήση - χρησιμότητα !!!

Ααααα αγαπητέ… συγγνώμη, αλλά και εγώ μπορώ να πω ότι η ρήξη της κάρτας με δύναμη σε τοίχο έχει και την χρησιμότητα του off…

Θα τους στείλω υβριστικό μήνυμα για να μάθουν, μου ήθελαν και euro οι φρίτσιδες…

Δημοσιευμένο

Ααααα αγαπητέ… συγγνώμη, αλλά και εγώ μπορώ να πω ότι η ρήξη της κάρτας με δύναμη σε τοίχο έχει και την χρησιμότητα του off…

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

να σε καλα iKon με έκανες και γέλασα. Όντως εκει δεν αντιλέγω για πρωτη φορα στην ζωή μου , είναι το απολυτο OFF!!!!!

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημοσιευμένο

Παρακαλώ διορθώστε με , αλλά εγώ νόμιζα ότι το νόημα της ερώτησης είναι αν η κάρτα μπορεί να σβήσει μέσω κάποιου διακόπτη. Αυτό, όπως έχει επισημανθεί από την πρώτη σελίδα, όντως γίνεται.

Από εκεί και μετά παρακολουθούμε το παραλλήρημα ανεύθυνων και ανόητων ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν συστηματικά να πείσουν για πράγματα που δεν γνωρίζουν.

Σύμφωνα με το manual της 400 , η κάρτα έχει ένα power switch (όπως το λέει) ενώ προφανώς η 800 δεν έχει τίποτε (αφού δεν το αναφέρει καν). Αλλά βλέπεις, το manual των καρτών γράφτηκε από πρακτικούς ανθρώπους, όχι από πορδές ελληνικού καφενείου.

Είναι σιχαμερό αυτό που γινεται από το πρωί και προχωρώ στο να το ανταμείψω με τις προβλεπόμενες μειώσεις σε κάρμα για όλους αυτούς που συστηματικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι εδώ μέσα χάνουμε το χρόνο μας.

Τις διαμαρτυρίες σας στη διεύθυνση. Τα manuals των δυο καρτών υπάρχουν στο site της κατασκευάστριας εταιρείας. Μείον δύο στον καθένα σας για τον χρόνο που έχασα να διαβάζω και να απαντώ στις ηλιθιότητές σας. Με το καλό και το πεντάρι.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...