Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

καλησπέρα  σας

σαν  κάτοχος  της  συγκεκριμένης   κάρτας , κι   όχι   σαν   ισχυρογνώμων  -  παντογνώστης  -  πνεύμα  ηλίθιας   αντιλογίας , ο  διακόπτης  αυτός   ikon  ενεργοποιεί  κι   απενεργοποιεί   την  κάρτα  σου , κοινώς  με  την  χρήση  αυτού  του διακόπτη  ,  τροφοδοτείς  κι   διακόπτεις  (  εντελώς  όμως )  την   παροχή  ρεύματος  στην  συσκευή  σου .

kilon  εάν  θέλεις  να  την  λες  στον  Wow! , βρες  άλλον   τρόπο , όχι   με  το   να   γράφεις   μονίμως  ασυναρτησίες

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

καλησπέρα  σας

σαν  κάτοχος  της  συγκεκριμένης   κάρτας , κι   όχι   σαν   ισχυρογνώμων  -  παντογνώστης  -  πνεύμα  ηλίθιας   αντιλογίας , ο  διακόπτης  αυτός   ikon  ενεργοποιεί  κι   απενεργοποιεί   την  κάρτα  σου , κοινώς  με  την  χρήση  αυτού  του διακόπτη  ,  τροφοδοτείς  κι   διακόπτεις  (  εντελώς  όμως )  την   παροχή  ρεύματος  στην  συσκευή  σου .

kilon  εάν  θέλεις  να  την  λες  στον  Wow! , βρες  άλλον   τρόπο , όχι   με  το   να   γράφεις   μονίμως  ασυναρτησίες

Ευχαριστώ, διότι θα μας τρελάνουν....

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

στο pc μου, η καρτα κλεινει με το που σβηνω τον υπολογιστη.

στον iMac δεν συμβαινει αυτο, διοτι το fw συνεχιζει να παρεχει ρευμα ακομα και κλειστος να ειναι ο υπολογιστης.

αυτο συμβαινει γιατι την λειτουργω με το τροφοδοτικο.

Δημοσιευμένο

Γιατί όμως να έχει ?

Για να μην την έχεις να λειτουργεί όταν δεν την χρειάζεσαι.

A Και κάτι άλλο. Ολοι έχουμε δικαίωμα να είμαστε άσχετοι. Είναι κατοχυρωμένο στο σύνταγμα.

Που αναφέρεσαι, στο άρθρο 21 παράγραφος 6?

Δημοσιευμένο

καλησπέρα  σας

σαν  κάτοχος  της  συγκεκριμένης  κάρτας , κι  όχι  σαν  ισχυρογνώμων  -  παντογνώστης  -  πνεύμα  ηλίθιας  αντιλογίας , ο  διακόπτης  αυτός  ikon  ενεργοποιεί  κι  απενεργοποιεί  την  κάρτα  σου , κοινώς  με  την  χρήση  αυτού  του διακόπτη  ,  τροφοδοτείς  κι  διακόπτεις  (  εντελώς  όμως )  την  παροχή  ρεύματος  στην  συσκευή  σου .

kilon  εάν  θέλεις  να  την  λες  στον  Wow! , βρες  άλλον  τρόπο , όχι  με  το  να  γράφεις  μονίμως  ασυναρτησίες

ο παντογνώστης Kilon σου λέει να πάρεις την εταιρεία να την ρωτήσεις αν τον διακόπτη τον έφτιαξε για να ανοιγει και να κλείνει την κάρτα και γιατί ενώ στην 800 τον έβαλε σε μπροστινό εμφανές σημείο στην 400 τον έβαλε πίσω και με εντελώς διαφορετικό διακόπτη.

Επίσης ο παντογνώστης κηλών σου λέει ότι ο διακόπτης αυτό δεν είναι on/off και αν τον χρησιμοποιήσει ως on/off σε καθημερινή βάση πιθανότατα να το χαλάσεις. O διακόπτης είναι όπως και θα σου εξηγήσει ο φίλος analog , εξισου παντογνώστης και φυσικά ηλίθιος αντίλογος είναι για να κόβει την τροφοδοσία απο την θύρα firewire Και να την πέρνει απο εξωτερικη τροφοδοσία. Ο διακόπτης αυτός δεν υπάρχει στην 800 γιατι απλούστατα εχει μεγαλύτερε απαιτήσεις απο τροφοδοσία απο όσο μπορει να προσφέρει η θύρα Firewire. Αρα στην firewire 800 η εξωτερική τροφοδοσία είναι υποχρεωτική.

Ο παντογνώστης Κηλών εμίλησε , οι υπόλοιποι προσκυνάτε.  8)

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημοσιευμένο

Εντάξει, πείτε μου μόνο αυτό για να καταλάβω….

Έχω την κάρτα συνδεδεμένη με το πισι μέσω του καλωδίου firewire σωστά?

Έχω πατήσει τον διακόπτη πίσω στο ext για να παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό της κάρτας…

Πως κλείνω την κάρτα χωρίς να κλείσω το πισι??

Αφού άμα πάω το διακόπτη στο «bus» δεν θα κλείσει η κάρτα αλλά αυτόματα θα πάρει ρεύμα από το firewire και θα παραμείνει ανοιχτή.

Εκτός κι αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση….

Δημοσιευμένο

Για να μην την έχεις να λειτουργεί όταν δεν την χρειάζεσαι.

Και με αυτό τι θα κερδίσεις ? Για να μην σε κουράζω ίσως να παίζει μια μορφή κατάργησης παρόμοια με τα windows που διακόπτει την τροφοδοσία. Δεν το έχω ψάξει αλλά μπορώ να το κοιτάξω με τον εξωτερικό firewire δίσκο μου όταν γυρίσω σπίτι.

ΚΑλό είναι να θυμάσαι οτι η κάρτες ήχου είναι επι το πλείστον σχεδιασμένες για να είναι συνέχεια ανοιχτές και ειδικά αυτές που έχουν τόσο μικρή κατανάλωση ώστε να τροφοδοτούνται απο την θύρα firewire ή usb.

Που αναφέρεσαι, στο άρθρο 21 παράγραφος 6?

εννοείται πως αστειευόμενου φίλτατε. Οι άσχετοι δεν έχουν θέση σε αυτον τον κόσμο και πρέπει να τους πετάμε στην πυρά .  ;D

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημοσιευμένο

Και με αυτό τι θα κερδίσεις ?

Δεν ξέρω από ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά μήπως "επιβαρύνεται" το μηχάνημα όταν είναι σε συνεχή λειτουργία/τροφοδοσία… Δεν ξέρω πραγματικά...

εννοείται πως αστειευόμενου φίλτατε. Οι άσχετοι δεν έχουν θέση σε αυτον τον κόσμο και πρέπει να τους πετάμε στην πυρά .  ;D

χαχα, κι εγώ βρε, άρθρο 21 παραγραφος 6, δες:

http://www.parliament.gr/politeuma/syntagmaDetails.asp?ArthroID=23

Οπότε καταλήγουμε στο ότι δεν πειράζει να την κλείνουμε όταν κλείνουμε και το pc… Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα με το να μένει αναμμένη χωρίς λόγο, σωστά?

Eye σε καταλαβαίνω μόνο σε αυτή τη περίπτωση:

εγώ π.χ. τη χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό σαν DA Converter του DVD μου, χωρίς καν να έχει καλώδιο σύνδεσης στον υπολογιστή). Μαντέψτε πως την άναβα και την έσβηνα...

Δημοσιευμένο

kilon  ειλικρινά  πρέπει  να  έχεις  σοβαρό   πρόβλημα   :-[, προσωπικό , ερωτικό , επαγγελματικό , υπαρξιακό , εύχομαι  ολόψυχα  να  το  λύσεις   σύντομα.

συμμετέχεις  σε  όλα  τα  thread   ???, έχεις   για  τα  πάντα  άποψη   ??? δίχως  ποτέ  να  είσαι  κάτοχος  τους ( βλέπε  κάρτα - αναλογικούς  συνθετητές ) κι  δεν  εννοείς  να  καταλάβεις  από  τον  ψευτοεγωισμό  σου  το  παραμικρό  . το  χειρότερο , συνεχίζεις  μανιωδώς  να  ποστάρεις  ανοησίες  κι  ανυπόστατα  πράματα .

αν  είχες   πιάσει  ποτέ  στα  χέρια  σου  αυτή  την  κάρτα , κι  αυτό  το  διακόπτη , τότε   θα  αναθεωρούσες   περί   τεχνικού  προβλήματος   από  την  καθημερινή  χρήση .  ;)

εκτός  κι  αν   ήσουνα   παρών  στο  εργοστάσιο  παραγωγής  και  στις  δοκιμές  του  προιόντος

αλήθεια   γνωρίζεις   που  κατασκευάζεται  η  εν  λόγω  κάρτα ??

εμπρός , ξέρεις   τον  τρόπο ... google  it   ;)

Δημοσιευμένο

Ikon, η κατάσταση έχει ως εξής:  αν θέλεις να έχεις την κάρτα συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, αλλά αυτή να είναι σβηστή, τότε γυρνάς τον διακόπτη στην εξωτερική τροφοδοσία ενώ ΔΕΝ παρέχεις εξωτερική τροφοδοσία (αντίστοιχο του off). Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις συνέχεια το τροφοδοτικό προσασμοσμένο πάνω της.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...