takis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 χωρις ειλικρινα να θελω να προσβαλω κανεναν το σκεφτομαι λιγο..γελιο το σκηνικο... οποιος θελει να βρεθουμε χωρις κιθαρες ετσι για το χαβαλε μεσα ειμαι αλλα με τις κιθαρες μαζι,ξερουμε οτι δεν θα βγει ακρη.. ελπιζω να πιασετε με τι νοημα το λεω,το οτι ειναι λιγο αστειο το ολο σκηνικο
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 εγω παλι νομιζω πως και να παιζουν καποιες κιθαρες καλυτερα,καποιοι δεν θα παραδεχτουν τα αυτονοητα,ειτε επειδη πραγματι δεν θα μπορουν να δουν και να ακουσουν τη διαφορα στα οργανα ειτε επειδη δεν θα το παραδεχοντε.. αν μαζευτουμε για να περασουμε καλα και οχι να κανουμε φιγουρα ο ενας στον αλλο εγω ειμαι μεσα.. ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για ολους μας να δοκιμασουμε και να απολαυσουμε τοσα καλα οργανα σε μια μερα... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
gto234 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Κι έγω μέσα είμαι για το χαβαλέ,απλά ο Τάκης και μάλλον και ο κοτσαδόρος δεν βρίσκονται Αθήνα οπότε δεν θα καταφέρουμε τίποτα χωρίς μια Suhr...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 Κι έγω μέσα είμαι για το χαβαλέ' date='απλά ο Τάκης και μάλλον και ο κοτσαδόρος δεν βρίσκονται Αθήνα οπότε δεν θα καταφέρουμε τίποτα χωρίς μια Suhr...[/quote']ε θα βρουμε μια κινεζικη μωρε το ιδιο ειναι...(σας πειραζω.. :D :D ) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση